23948sdkhjf

9 i nye jobs i autobranchen

Ny business manager hos Quickpoint, ny værkstedschef hos Ejner Hessel, ny konsulent hos Auto IT - mange nye ansigter i autobranchen lige nu. Plus et meget gammelt - eller i hvert fald erfarent - hos Andersen & Martini

Ejner Hessel

Michael Olsen er netop startet sin værkstedschef for Mercedes-Benz hos Ejner Hessel Roskilde.

Michael Olsen kommer fra et tilsvarende job hos Mercedes-Benz CPG. Tidligere har Olsen været værkfører hos Nissan, men har i øvrigt været hos Mercedes-Benz CPH tidligere i karrieren.

VanKompagniet

Ny kam hos Vankompagniet. Jacob Albertsen er netop startet som kam hos firmaet, der indretter varevogne både til ejere og for værksteder og andre firmaer i autobranchen.

Jacob Albertsen har tidligere været hos salgskonsulent hos SmartVan og før det salgansvarlig for Eberspächer. Tidligere endnu butikschef for Høyer Autodele.

Andersen & Martini

50 år! 65-årige pladeværkfører og tidligere pladesmed, Preben Kristensen, har været hos Andersen & Martini i 50 år.

Preben Kristensen modtager derfor Den Kongelige Belønningsmedalje for 50 års uafbrudt ansættelse i samme private virksomhed. Dermed er Preben den anden 50-års jubilar som fortsat er ansat i virksomheden (Peter Schmidt er den første), og til oktober får vi en tredje, således at hele tre 50-års jubilarer er ansat på samme tid ud af de godt 255 fuldtidsansatte.

Derudover kan Andersen & Martini også prale af over ti 40-års jubilarer, som er ansat i virksomheden.

Auto IT

Rasmus Hess har netop fået nyt job, idet han er startet hos Auto IT som konsulent.

Rasmus Hess kommer fra jobbet som salgschef hos Autohuset Vestergaard – her har han været de seneste syv år. Uddannelsen i sin tid: HTX.

Quickpoint

Forfremmelse: Brian Andersen er blevet forfremmet til business manager hos Quickpoint A/S.

Brian Andersen har arbejdet en årrække for værkstedskæden i forskellige stillinger. Uddannelsen var bl.a. på Viborg Handelsskole.

Jan Nygaard

Fra Porsche til BMW. Det er det valg, som Alaeddine Querfelli har taget, så han har forladt Porsche København for at starte i salg hos Jan Nygaard på Amager.

Her beskæftiger Querfelli sig med køb og salg af nye og brugte BMW – herunder de forskellige former for leasing.

Kronborg Auto

Volkswagen i Helsingør, eller Kronborg Auto, har fået ny brand manager, idet Jonas Carlo Lund Nielsen netop er startet i stillingen.

Jonas Carlo Lund Nielsen er startet på det nye job efter at have været først salgstraniee og senere salgskonsulent hos bilhuset Elmer. Uddannelse på bl.a. Niels Brock og Knord.

Bonusinfo: Lund Nielsen i øvrigt tidligere landstræner på Helsingørs fodboldhold.

Bil-fabrikken

René Pelle har her den 1. august åbnet sin egen bilforretning, Bil-fabrikken, som han har valgt at kalde sin virksomhed i Galten.

Pelle har stor erfaring med sig, han har siden midten af 10’erne arbejdet hos både Bilernes Hus og Ejner Hessel.

Bonusinfo: Pelle har også erfaring som bartender.

Euromaster

Jesper Bang er blevet forfremmet til centerleder hos Euromaster i Helsingør.

Jesper Bang er blevet forfremmet fra stillingen som værkfører – inden da var han ligeledes værkfører i et andet firma i området, nemlig hos Humlebæk Auto. Erfaringerne stammer også fra Daugaard Biler og ALD Automotive.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125