23948sdkhjf

Efter leasingskandale: Peter Monk træder ud af bestyrelse

Peter Monk, tidligere medejer af Via Biler, ryger ud af Bilbranchens bestyrelse.

Den verserende leasingskandale, som involverer leasingselskabet Nordania og forhandlerne Autohuset Vestergaard  og Via Biler, har nu medført, at at Peter Monk, tidligere medejer af Via Biler også udtræder af Bilbranchen DI's bestyrelse. Det sker som konsekvens af, at Peter Monk har meddelt, at han har afhændet sine aktier i Via Biler A/S og er stoppet i virksomheden. Efter Bilbranchens vedtægter, skal medlemmer af Bilbranchens bestyrelse repræsentere en medlemsvirksomhed i DI.

”Bilbranchens bestyrelse og sekretariat takker Peter Monk for hans mangeårige store indsats og engagement i bestyrelsen og for foreningen og medlemmerne. Vi ønsker Peter Monk rigtig god vind fremover, "skriver på deres hjemmeside.

Afventer undersøgelse

Autohuset Vestergaard har igangsat en advokatundersøgelse som udløber af bortvisningen af direktøren for personvognsafdeling, Jesper Wang Hansen. Motor-magasinet har spurgt Bestyrelsesformand Lars Taarn Pedersen, om der er foregået ulovligheder i virksomheden, om der er indgivet en politianmeldelse af Jesper Wang Hansen eller andre samt hvem, der overtager Jesper Wang Hansens forretningsområde. Hertil lyder et skriftligt svar fra Lars Taarn Pedersen:

”Jeg kan bekræfte at ansættelsesforholdet med direktør Jesper Wang Hansen er ophørt den 8. juli 2022. Da det er en personsag og der fortsat pågår undersøgelser så kommenterer vi ikke yderligere på sagen for nærværende.”

Jeg kan bekræfte at ansættelsesforholdet med direktør Jesper Wang Hansen er ophørt den 8. juli 2022. Da det er en personsag og der fortsat pågår undersøgelser så kommenterer vi ikke yderligere på sagen for nærværende. Lars Taarn Pedersen, bestyrelsesformand, Autohuset Vestergaard
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094