23948sdkhjf

Terminalen overtager Autonorden

Den Nic. Christiansen-ejede forhandler, Terminalen, udvider i København med overtagelsen af alle aktiviteterne i Autonorden A/S.

Efter længere tids dialog mellem parterne er der nu underskrevet en aftale, som betyder, at forhandlerkæden Terminalen i efteråret 2022 overtager samtlige aktiviteterne i Autonorden A/S, så snart Konkurrencestyrelsen har godkendt handlen. Det skriver Terminalen i en pressemeddelelse.

Autonorden er autoriseret forhandler af Nissan, Fiat og Maxus og hører hjemme på Amager, hvorfra der sælges nye og brugte biler, udføres autoriseret service samt laves pladearbejde. Virksomheden beskæftiger aktuelt omkring 32 medarbejdere.

Ejer bliver filialdirektør

Terminalen har truffet aftale med den nuværende ejer af Autonorden – Kasper M. Norden – om at fortsætte i rollen som filialdirektør hos Terminalen Amager efter overtagelsen. Forretningen bliver den syvende filial af Terminalen A/S, der blev stiftet af bilkoncernen Nic. Christiansen Gruppen i år 2000.

- Vi er utrolig glade for at byde velkommen til endnu en forretning i Terminalen. Autonorden A/S er en veldrevet virksomhed med dygtig ledelse og kompetente medarbejdere, som vi ser frem til at gøre til en del af vores koncern. Placeringen på Amager er af stor betydning for vores strategiske fokus på metropolområderne i Danmark, hvor vi, såfremt mulighederne byder sig for yderligere konsolidering, er åbne for at øge vores tilstedeværelse, udtaler Mads Iversen, administrerende direktør for Terminalen A/S.

Kasper M. Norden lægger vægt på, at forretningen fremtidssikres med overtagelsen.

- I et marked med stigende konkurrence fra store spillere er jeg glad for at kunne fremtidssikre min virksomhed ved at lade den – og mig selv – træde ind i Nic. Christiansen Gruppen. Mine medarbejdere og jeg glæder os til at blive en del af familien, lyder det fra Kasper M. Norden, ejer af Autonorden A/S og kommende filialdirektør for Terminalen Amager.

I et marked med stigende konkurrence fra store spillere er jeg glad for at kunne fremtidssikre min virksomhed ved at lade den – og mig selv – træde ind i Nic. Christiansen Gruppen Kasper M. Norden

Sammensætningen af brands i Terminalen Amager overvejes i forbindelse med overtagelsen, men indledningsvist tilføres Hyundai, fremgår det af pressemeddelelsen.

Terminalen er til stede i Aahus, Birkerød, Esbjerg, Odense og Taastrup (to steder) – Og nu også på Amager.

Se nøgletal for:
Læs mere om: bilforhandlere overtagelse
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Snart sælger de kun elbiler: Alfa skærper kundeoplevelsen med lang garanti
CarPeople gafler tidligere Citroen-forhandler
Olieprisen dykker igen: Benzinpris ligger omkring nytårsniveau
Jason Watt skifter hest: Får to nye jobs
Bilimportører raser mod kampagne for delebiler
Black Friday splitter de danske grossister: Hvem gør hvad?
Andre Nordiske Medier
Transportmagasinet
Leder IDAG
Søfart

Send til en kollega

0.14