23948sdkhjf

Semler Premium flytter i nyt luksusbilhus i Gladsaxe

Luksusmærkerne Porsche, Lamborghini, Bentley og McLaren samles i det nye bilhus i Gladsaxe. Dørene slår op i første halvår af 2025.

Semler Premium, der rummer luksusmærkerne mærkerne Porsche, Lamborghini, Bentley og McLaren, bygger et nyt state-of-the-art bilhus på Turbinevej 5-7 i Gladsaxe i forlængelse af Semler Mobility Gladsaxe.

De eksisterende lokaler på Banevingen i København, hvor Semler Premium har ligget siden 2007, er blevet for små og er derfor solgt fra, og senest sommeren 2025 slår Semler Premium derfor dørene op for et nyt topmoderne bilhus, der skal huse Semler Gruppens premium brands. I den forbindelse flyttes Semler Mobilitys skadecenter på Turbinevej til Stamholmen i Hvidovre for at gøre plads til udvidelsen.

- Vi bygger et helt nyt luksusbilhus, der løfter Premium til et nyt niveau og nærmest kommer til at fortrylle gæsterne. I praksis kommer vi til at omdanne Turbinevej til en premium-allé med specifikke showrooms for Porsche, Lamborghini, Bentley og McLaren - det hele i forlængelse af Audi Gladsaxe, som allerede fra starten af Turbinevej markerer indkørslen til et helt særligt bilstrøg. Vi kan godt garantere, at gæsterne vil få en besøgsoplevelse, de sent kommer til at glemme” fortæller Klaus Frøkjær, der er adm. direktør i Semler Premium.

Eksklusiv oplevelse

Semler Gruppen investerer mange millioner kroner i det nye bilhus, der kommer til at sprede sig over cirka 17.000m2 og bygges med den nyeste teknologi. Eksempelvis kommer alle biler, der køres på værksted i det nye bilhus, gennem en 3D-scanner, der måler og registrerer dæktryk, buler og ridser i bilen, mv. Dertil placeres solceller på bygningens tag, der skal producere grøn strøm, bl.a. til hurtigopladning af Porsche’s elbiler.

- De nye omgivelser kommer uden tvivl også i medarbejdersammenhæng til at give et løft, da Semler Premium-ansatte kommer til at have sin daglige gang i væsentlig mere moderne rammer. På den måde vil udvidelsen helt sikkert også styrke vores position, når det gælder tiltrækning og fastholdelse af medarbejdere. Vi gør samtidig plads til, at der skal flere Semler Premium-ansatte med ombord de kommende år, fortæller Klaus Frøkjær.

Alle medarbejdere i Semler Premium i København rykkes med til Gladsaxe, når det nye bilhus står færdigt. Dørene forventes at åbne i første halvår af 2025.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11