23948sdkhjf

Sixt Danmark udnævner ny kommerciel direktør

Sixt Danmark har med ansættelsen af Karen Riis van Rijn fået en ny, dansk kommerciel direktør med en international profil med ansvaret for salg, marketing og kommunikation.

Karen Riis van Rijn er netop tiltrådt som kommerciel direktør i Sixt Danmark. Her skal hun sætte fokus på at gøre Sixt Danmark klar til en fremtid, hvor kunderne stiller endnu større krav til biludlejningsfirmaer. Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

- Det bliver vildt spændende at fortsætte arbejdet med at transformere Sixt Danmark fra en traditionel biludlejningsvirksomhed til en moderne mobilitetspartner. Det primære fokus er at sikre de gode kundeoplevelser og forstærke kundeloyaliteten til Sixt Danmark, forklarer Karen Riis van Rijn og tilføjer:

- Det skal være nemt at være kunde hos Sixt Danmark. Vi skal væk fra ”one size fits all” og over til den differentierede kunderejse, hvor kunden oplever, at vi håndterer hele processen fra afhentning til aflevering af bilen på en transparent og tillidsvækkende måde. En transformation som jeg vurderer, vil være skelsættende for udlejningsbranchen i Danmark.

Kommer fra hotelbranchen

Karen Riis van Rijn har senest arbejdet som Group Director of Sales i BC Hospitality Group (Bella Group), og glæder sig til at bruge sine kompetencer herfra hos Sixt Danmark

- Med en baggrund i oplevelsesbranchen - mere specifikt i hotel, møder og kongresser - ser jeg mange synergier mellem hotelbranchen og Sixt Danmark. Vi har samme stærke fokus på den skræddersyede kunderejse, bookingprocessen samt udvikling af nye produkter der afspejler kundens og markedets behov, siger Karen Riis van Rijn.

Karen Riis van Rijn har sin erfaring med salgs, marketing og kommunikationsarbejde fra både internationale og lokale brands i udlandet og Danmark. Her har hun blandt andre arbejdet for The Ritz, Hilton, Starwood Hotels and Resorts samt BC Hospitality Group (Bella Group).

Derudover kommer Karen Riis van Rijn til at have fokus på produktudvikling samt hvordan Sixt Danmark får en stærkere stemme i den grønne agenda, hvor rejsen fra fossildrevne biler til el-biler spiller en vigtig rolle.

CV - Karen Riis van Rijn

  • 2014- August 2020: BC Hospitality Group Group Director of Sales
  • 2009–2014: Crowne Plaza Copenhagen Towers Salg og marketingdirektør
  • 2007–2009: Hilton Copenhagen Airport, København Salgsdirektør
  • 2005–2006: Starwood Hotels & Resorts, London Managing Director - Strategic Account Management
  • 2001–2005: Starwood Hotels & Resorts
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141