23948sdkhjf

Dobbelt mærkedag hos Sølvsten Biler

24. juni kan adm. direktør og indehaver af Sølvsten Biler, Steffen Christensen, fejre 50-års fødselsdag samt sit 35-års jubilæum i virksomheden.

Når man fylder 50 år og samtidig kan fejre 35 års jubilæum, skal man ikke være matematiklærer for at regne ud, at Steffen Christensen kun var 15 år, da han blev ansat i salgsafdelingen hos den jyske bilforhandler, Sølvsten Biler.

Det var blevet bemærket, at den unge skoleelev, der altid strejfede rundt og kiggede på bilerne på pladsen ved det daværende Flemming Sølvsten Automobiler, udviste en glødende interesse for biler.

Det varede derfor heller ikke længe, før han gik til hånde i salgsafdelingen, kom i lære, videreuddannede sig internt og eksternt og snart avancerede til salgschef i en meget ung alder.

Det var alligevel et stort skridt, da Steffen Christensen i 2004 købte hele firmaet af Flemming Sølvsten sammen med bl.a. Finn Kjærgaard, der på det tidspunkt indtrådte som investor og arbejdende bestyrelsesformand.

Og ruller vi yderligere nogle år frem i den ekspanderet bilvirksomhed, så blev den næste milepæl flytningen i foråret 2018 til det nybyggede domicil på Lundborgvej 12 i Viborg.

Ligeledes blev Skive Biler tilkøbt i 2018 og er nu en del af Sølvsten Biler.

Nyt partnerskab

Finn Kjærgaard er siden trådt ud af partnerskabet, og en anden lokal investor er kommet med, ligesom servicechef Michael Mortensen er indtrådt som partner.

De to jævnaldrende partnere kører parløb om bilhuset, der i dag beskæftiger 90 medarbejdere, og som sælger og servicerer VW, Skoda, Seat, Cupra.

Steffen Christensen har flere tillidsposter, bl.a. er han bestyrelsesformand for VW-forhandlerforeningen og sidder derudover i bestyrelsen for Audi-forhandlerforeningen og VASS (Forhandlerforening for Volkswagen, Audi, Skoda og SEAT).

Det er nok forståeligt, at fritid ikke er et begreb, der har domineret Steffens tilværelse, men når han holder fri, er det helst med familien, der hustruen Maj-Britt, som han netop har fejret sølvbryllup med og derudover deres to voksne drenge Mathias og Frederik. Sammen nyder de rejser og sommerhuset i Blokhus, hvor Steffen også klarer hjernen med nogle lange løbeture, ligesom der står flere maratonløb rundt i hele verden på cv’et.

Fødselsdagen og jubilæet vil blive markeret med en reception på dagen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141