23948sdkhjf

Premiere i weekenden: Semler åbner nyt bilhus i Silkeborg

Danmarks største bilkoncern, Semler Gruppen, slår med deres retail-selskab Semler Mobility dørene op for en ny type bilhus i den kommende weekend. Semler ønsker med den nye ejerkonstellation at kunne begå sig i nye områder med mindre bilhuse.

Sammen med den lokale bilforhandler Heine Skøtt Rasmussen og bilforhandlerkæden Uggerhøj, åbnede Semler fredag et nyt bilhus. En ny type bilforhandler med tre ejere bag konceptet for både at have stordriftsfordele samt det lokale kendskab helt tæt på.

Normalt åbner Semler Mobility og Uggerhøj bilhuse hver for sig og altid alene, men for første gang er de gået sammen og deler ejerskabet med den lokale bilforhandler Heine Skøtt Rasmussen, der skal drive hverdagen på Lillehøjvej i Silkeborg.

Det har kun taget et år fra første spadestik, til det nye bilhus kan slå dørene op. Den meget hurtige proces omkring byggeriet har Uggerhøj stået for.

Semler ønsker med den nye ejerkonstellation at kunne begå sig i nye områder med mindre bilhuse.

- Vi er rigtig glade for at være til stede i Silkeborg i dag, og vi ville ikke gøre dette uden Uggerhøj med alt deres regionale kendskab og Heine som det lokale islæt. Det er viden og erfaring fra tre verdener, der mødes og samles under et tag. Det nye bilhus har den fordel, at det kan betjene de lokale kunder, og vi mangler vækst i Silkeborg og omegn, hvorfor vi nu prøver denne konstellation, siger Claus Bjerring, CEO i Semler Mobility.

Det er viden og erfaring fra tre verdener, der mødes og samles under et tag. Claus Bjerring, CEO, Semler Mobility

Med hånden på kogepladen

Heine Skøtt Rasmussen bor selv i Silkeborg og har de seneste seks år har været filialchef for bilhuset i Højbjerg med Skoda og VW. Han kommer til at være øverste ansvarlige og skal drive det 3700 m2 store bilhus i Silkeborg med nye kollegaer fra nærområdet.

Jeg er som silkeborgenser det lokale anker, der skal binde det bedste fra de to verdener, Semler og Uggerhøj. Heine Skøtt Rasmussen, øverstansvarlige, Semler Bilhus Silkeborg
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109