23948sdkhjf

Silkeborg-bilhus udvider og bliver landets største Stellantis-forhandler

Bilhuset Poul Munk i Silkeborg fordobler sin portefølje og bliver Danmarks største og eneste forhandler af alle otte Stellantis-mærker.

Bilernes By får en stor Stellantis-spiller, når bilhuset Poul Munk i Silkeborg udvider til at forhandle alle otte mærker.

Det skriver importør K.W. Bruun i en pressemeddelelse.

Det betyder, at bilhuset fremover ikke kun vil forhandle mærkerne Peugeot, Citroën, Opel samt DS Automobiles, men også Alfa Romeo, Jeep, Fiat og Fiat Professional.

Direktør hos Poul Munk, Jesper Elstrøm, kalder det nødvendigt.

- Der sker store ændringer i bilbranchen, og det er nødvendigt at have en vis størrelse for at kunne følge med. Vi kan allerede nu tilbyde en bred pallette af modeller til vores kunder – og med de nye mærker bliver Poul Munk et bilhus, som man ikke kan undgå at tænke ind, når man kigger efter en ny bil, uanset prisgruppe. Også på erhvervssiden er der et potentiale for at erobre større markedsandele med en endnu stærkere varevognsportefølje. Derudover kan vi tilbyde alle ydelser omkring bilen og det skaber et solidt fundament for fremtidens bilhus, som vi er i gang med at udvikle, udtaler han i pressemeddelelsen.

De otte Stellantis-mærker vil være i tre bygninger. DS Automobiles og Alfa Romeo vil være samlet i én bygning, mens Peugeot, Citroën og Opel vil være i den anden, og Jeep, Fiat og Fiat Professional i den sidste bygning.

Ifølge Jesper Elstrøm er det med den brede portefølje af mærker visionen, at henvende sig til alle typer kundesegmenter.

- Vi vil være den foretrukne bilpartner, uanset om kunden ønsker at eje den dyreste bil i modelprogrammet eller en C3. Vores berettigelse er at yde den bedste kundeservice, at hjælpe kunderne og der er plads til alle hos os, siger Jesper Elstrøm.

Har udvidet ad flere omgange

Hos K.W. Bruun Import lægger koncernforhandlerchef, Kurt S. Jensen vægt på det i forvejen gode samarbejde med Silkeborg-bilhuset.

- Jeg har af flere omgange udvidet samarbejdet med Jesper, først med Peugeot, senere med Opel og DS og alle mærker er blevet varetaget til vores store tilfredshed, hvorfor det har været en naturlig fortsættelse af det gode samarbejde også at implementere FIAT, Alfa Romeo og Jeep, således alle vores Stellantis mærker er i de bedste hænder i Silkeborg, siger Kurt S. Jensen i pressemeddelelsen.

Poul Munk beskæftiger omkring 50 ansatte og har udover salg også værksted, skadescenter og reservedel-afdeling.

Bilhuset åbner for de nye mærker fra 1. juni 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109