23948sdkhjf

Mekanikere på vej til træf: Ses vi i Egeskov?

Dansk Bilbrancheråd og Værkstedernes Indkøbsforening holder sparke-dæk-dag i år igen - Bilfestival holdes i år på lørdag den 7. maj.

De forstår at veteranhygge sig - mekanikerne og værkstedsejerne i Dansk Bilbrancheråd og Værkstedernes Indkøbsforening. Næste gang er til dette års Bilfestival på Egeskov Slot. På lørdag den 7. maj er der masser af lækre veteranbiler, en række større leverandører og naturligvis veteranbilejere og -entusiaster til fælles sparke-veterandæk-dag.

- Vi forventer os rigtig meget af i år. Vi trænger alle til at komme ud og mødes med nogle mennesker efter coronaen, og Bilfestivallen er en super mulighed for at mødes med ens ”medlems-kollegaer” fra henholdsvis Dansk Bilbrancheråd eller Værkstedernes Indkøbsforening samt mødes ansigt til ansigt med samarbejdspartnere og leverandører, siger direktør i Dansk Bilbrancheråd Erik S. Rasmussen.

Vi trænger alle til at komme ud og mødes med nogle mennesker efter coronaen, og Bilfestivallen er en super mulighed for at mødes med ens ”medlems-kollegaer” Erik S. Rasmussen, direktør, Dansk Bilbrancheråd

Traditionen og nyt tiltag

Traditionen tro vil der være et leverandør-telt, hvor en række af Dansk Bilbrancheråds større samarbejdspartnere er til stede, for eksempel Topdanmark og Købstædernes Forsikring, og hvor også Værkstedernes Indkøbsforenings leverandører står klar med gode messetilbud og konkurrencer.

-Bilfestival er stedet, hvor vores leverandører på uformel måde viser deres produkter frem, og hvor man kan skabe nye kontakter og pleje eksisterende netværk. Til festivalen plejer 1900 personer at deltage og mere end 150 special-/veterankøretøjer at være udstillet, så Bilfestival er en stor succes, og vi ser frem til endnu en forrygende branchedag i år, siger direktør i Værkstedernes Indkøbsforening Niels Bork.

Bilfestival – det praktiske

  • Billetter bestilles på dbr.dk, hvor man også kan tilmelde sig stumpemarkedet og sin veteran-/specialbil og arrangementet er udelukket for medlemmer af henholdsvis Dansk Bilbrancheråd eller Værkstedernes Indkøbsforening.
  • Billetprisen er kr. 150 ekskl. moms for voksne og kr. 75,00 ekskl. moms for børn.
  • Billetterne giver ud over adgang til Bilfestivallen også adgang til Egeskov Slot og hele deres store aktivitetsområde og biludstillinger.

Det er medlemmerne og leverandørerne, som fremviser deres specialkøretøjer samt veteranbiler og henholdsvis den mest specielle og den flotteste bliver kåret – præcis som på de foregående Bilfestivaler. Men også nye tiltag er der plads til. Om det forklarer Erik S. Rasmussen:

- I år har vi udvidet arrangementet, så ud over den traditionsrige udstilling af medlemmernes medbragte veteranbiler, vil der også være et stumpemarked. Alle der deltager, kan fylde bagagerummet op med reservedele til salg – så kan man jo skele over til de udstillede veteranbiler og se, hvad stumperne kan ende som, med en hel del flid og mekanikerviden.

Skovhuggerne fra Rold kommer desuden med et show med blandt andet øksehug og tunede motorsave, så træstumperne flyver om ørene og VeteranbilMadammerne er tilstedet til Bilfestivallen med deres langhårede lilla mikrofon, hvor de filmer og interviewer.

Desuden er der masser af konkurrencer hos leverandører og samarbejdspartnere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109