23948sdkhjf

Crashpoint rykker østpå og åbner i Odense

Den hurtigtvoksende kæde af skadecentre indtager Fyn med sin fjerde afdeling, som åbner den 1. juli. Crashpoint søger pladesmede og autolakerere, som sættes helt i front i selskabet.

Gazelle-virksomheden Crashpoint med tre værksteder i Østjylland, har sat fart i ekspansionen i Danmark og siden hele Norden.

Den 1. juli åbner Crashpoint således portene til et nyt 1.000 kvadratmeter stort værksted tæt ved Ikea på Peder Skrams Vej 3 i Odense.

Værkstedet skal på sigt beskæftige omkring 15 pladesmede og autolakerere og primært reparere Tesla biler. Derfor søger Crashpoint lige nu fagfolk til den nye afdeling på Fyn. Til en start skal seks medarbejdere ansættes i den fynske afdeling.

- Vi er i fuld gang med at rekruttere medarbejdere og har også fundet nogle ansøgere, men det er svært at få pladesmede, som der er stor mangel på. Modsat mange bilhuse kommer pladesmedene helt i front hos os, hvor det kun handler om bilskader – og det er vi stolte af, siger direktør Claus Nielsen.

I Odense har Crashpoint lejet sig ind i et eksisterende værksted, som for tiden bygges om til et topmoderne skadecenter med godkendelse til autolakering.

Svensk opkøb

Det er et år siden, at Cary-koncernen købte 80 procent Crashpoint med den strategi at udbrede Crashpoint til resten af Danmark og de øvrige Cary-lande.

De to stiftere af Crashpoint, Claus Nielsen og Frank Madsen, ejer fortsat hver ti procent af virksomheden.

Crashpoint har specialiseret sig i udbedring af skader og autoopretning. Siden den beskedne start med tre mand i 2009 er firmaet i dag oppe på at udføre reparationer på godt 3500 biler om året.

Certificeret af Tesla

- Hos os er strategien klar – pladeværksted og malerafdeling hænger sammen. Her er Danmark atypisk, fordi maleren oftest er en selvstændig underleverandør. Men Crashpoint er en bodyshop – ligesom i mange andre lande, siger Claus Nielsen og fortsætter:

- Hos Crashpoint laver vi biler på en helt anden måde, fordi pladeværksted og malerafdeling hører sammen. Vi vil være de bedste og forsøger at gøre det lidt lækkert at være pladesmed. Vores fokus er udelukkende skader, tilføjer han og peger på, at Crashpoint seks år i træk er blevet kåret til Årets Karrosseriværksted i Danmark ved Auto Awards i Cirkusbygningen i København (2015-2021).

Hos Crashpoint laver vi biler på en helt anden måde, fordi pladeværksted og malerafdeling hører sammen. Claus Nielsen, medindehaver af Crashpoint

Desuden holder Crashpoint et højt uddannelsesniveau, hvor medarbejderne deltager i kurser rundt om i Europa.

Crashpoint har været certificeret hos Tesla siden 2015 - som de første i Jylland – og i dag fylder Tesla skader hele 60-70 procent hos Crashpoint.

35 medarbejdere

En grøn profil og bæredygtighed er andre fokuspunkter for Crashpoint og Cary Group, også i den nye afdeling i Odense.

- Vi kan hos Crashpoint lide at reparere ting og bruger f.eks. flere og flere brugte dele. Andelen af brugte dele stiger løbende – en tendens som passer fint i et marked, præget af corona og krig i Ukraine, hvor det er svært at få nye reservedele hjem, udtaler Claus Nielsen.

Eurogarant-certificerede Crashpoint tæller i dag 35 medarbejdere, primært karrosseriteknikere og autolakerere, fordelt på de tre afdelinger: Hoved-afdelingen i Århus Nord fra 2009, afdelingen i Viby J, som kom til i 2013, og afdelingen i Vejle hos My Garage, som blev etableret i 2019.

Crashpoint er ejet af Cary Group AB, som er noteret på børsen NASDAQ Stockholm.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125