23948sdkhjf

Ny app skal styrke de frie værksteder

Lån af specialværktøj hos kolleger i branchen og kommunikation til værkstedskunderne er del af en nyudviklet app via Dansk Bilbrancheråd.

IT-VÆRKTØJ Der var premiere på en nyudviklet app, der skal styrke de frie værksteder, under Dansk Bilbrancheråds formandsmøde for nylig. Med appen, der både er til iPhone og Android, kan værkstedet kommunikere med sine kunder, tage fotos som dokumentation af det udførte arbejde og låne specialværktøj af kolleger i omegnen.

Dermed har værkstederne under Dansk Bilbrancheråd også mulighed for at indhente skriftlig bekræftelse på tillægsreparationer. Appen giver desuden mekanikere, der har særlige kompetencer, mulighed for at stille sig til rådighed for kolleger.

Dansk Bilbrancheråd mener, at appen giver værkstederne et stort overblik, og fremhæver at appen kan tilgås med samme login som til brancheforeningens intranet.

Mester kan oprette flere medarbejdere på dbr.dk, og arbejdsgiver kan få et samlet overblik over virksomhedens sager.

På formandsmødet påpegede direktør i Dansk Bilbrancheråd, Erik S. Rasmussen, at der kan være udfordringer i at sikre, at appen anvendes, idet værkstederne skal lære at bruge den.

Når lokalforeningerne under Dansk Bilbrancheråd afholder generalforsamlinger, vil appen bliver demonstreret af brancheforeningens konsulenter.

kile

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094