23948sdkhjf

Stor interesse for ny lak-viden på infodag

Vigtige emner blev vendt på College360 i Silkeborg på infodag via brancheforeningen SKAD.

VIDEN Før påske afholdt SKAD et informationsmøde for autolakerervirksomheder, der foregik hos College360 skolen i Silkeborg. På mødet blev der behandlet emner såsom lakering af elbiler, ADAS sikkerhedssystemer og fabrikantkrav, AZT lakmaterialepriser og beregning i Forsi, Cesvipaint lastvognslakeringsprogram i Forsi, lærlingeforhold og skolens muligheder samt overenskomst- og juraforhold i forbindelse med ansættelse og afskedigelse.

Ifølge SKAD var der stor tilslutning på dagen, der også omfattede en gennemgang af de flotte og nyligt byggede lokaler, hvor både autolakerer- og karrosseritekniker uddannelser finder sted.

Daniel Krarup Jørgensen, uddannelsesleder på skolen, oplyste om, hvordan virksomheder kan bidrage til, at flere vælger autofagene. Han viste stolt rundt og forklarede, hvordan undervisningen foregår, samt forklarede, hvordan lokalerne er designet for at give de bedst mulige betingelser for eleverne.

Thomas Krebs, direktør i SKAD og uddannet ingeniør, gennemgik de tekniske forhold, når der er tale om biler med nye teknologier. Også de ansættelsesretslige forhold blev gennemgået, herunder hvad SKAD kan tilbyde i forhold til overenskomst og juridisk hjælp.

Mødet blev afsluttet for deltagerne med en god middag, som skolens køkken stod for.

kile

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.147