23948sdkhjf

K.W. Bruun får grønt lys  til at overtage importen i FCA-mærkerne i Danmark

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har godkendt K.W. Bruun Imports overtagelse af importen i Danmark af Fiat, Alfa Romeo, Jeep og Fiat Professional,

BILIMPORT Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har godkendt K.W. Bruun Imports overtagelse af importen i Danmark af Fiat, Alfa Romeo, Jeep og Fiat Professional, efter at K.W. Bruun Import i januar indgik aftale med Stellantis om at overtage distributionen af disse mærker.

Den formelle afslutning af opkøbet er planlagt til at finde sted 1. maj 2022, og herefter vil K.W. Bruun Import således stå for importen af i alt otte Stellantis brands i Danmark.

Koncerndirektør for K.W. Bruun Import, Kenneth Hansen uddyber:

- Vi er meget glade for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens godkendelse af vores ansøgning om at overtage importen i Danmark af Fiat, Alfa Romeo, Jeep og Fiat Professional. Det er ikoniske mærker med en unik historie, der i høj grad komplementerer K.W. Bruun Imports brede modelportefølje. Allerede til sommer kommer den nye Alfa Romeo Tonale SUV og Jeep har løftet sløret for en ny elbil, der lanceres i begyndelsen 2023, siger han og fortsætter:

- Der hersker ingen tvivl om, at vi går en spændende fremtid i møde. En fremtid, hvor vi vil styrke relationen til vores kunder bl.a. via den digitale kunderejse og samtidig fortsætte udviklingen af vores forhandlere, så vi sikrer et stærkt og økonomisk bæredygtigt forhandlernet i hele landet.

Samles på to adresser

Efter overtagelsen 1. maj 2022 vil de tidligere FCA-mærker blive en selvstændig brandorganisation i K.W. Bruun Import, når det gælder nybilssalg, mens områder som billogistik, teknik og garanti samt reservedele bliver lagt sammen i Shared Service funktioner for at opnå både synergi og større effektivitet.

Det samme gør sig gældende for marketing, hvilket sikrer optimal branddifferentiering og kampagnestyring, som er afgørende for at udnytte alle mærkernes fulde potentiale.

Medarbejderne vil blive samlet i koncernens to domiciler på henholdsvis Hovedvejen 1 i Glostrup og Tuborg Havnevej 18 i Hellerup.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109