23948sdkhjf

Jan Magnussen trækker sig fra dansk motorsports kongeklasse

Den tredobbelte danske mester Jan Magnussen kommer alligevel ikke til at køre TCR i år. I stedet for at køre Cupra for teamet LM Racing satser Magnussen på udlandet.

 

MOTORSPORT Jan Magnussen kommer alligevel ikke til at køre i år dansk motorsports kongeklasse, TCR med højtydende og -tunede biler af GTI-typen. Jan Magnussen skulle have kørt endnu en sæson for teamet LM Racing, men det er ikke lykkedes af få økonomien i samarbejdet på plads.

Om årsagen til kvit med TCR siger Jan Magnussen:

- De sidste to år med corona og restriktioner har gjort det vanskeligt at drive et racerteam i Danmark, og inden sæsonpremieren i år har det ikke været muligt at sikre de fornødne økonomiske ressourcer til at gennemføre en fuld sæson på topniveau og samtidig have ro og stabilitet i teamet. Derfor afbryder vi samarbejdet, inden vi går i gang, så LM Racing kan fokusere på holdets to øvrige kørere. Jeg har været glad for samarbejdet med LM Racing, og vi har præsteret nogle flotte resultater, så jeg håber alt muligt godt for holdet i 2022. Jeg håber naturligvis på at kunne vende tilbage til TCR Denmark igen.

Satser på at køre 24 timers Le Mans

Og om 2022 indtil videre:

- Jeg fortsætter mit samarbejde med Cupra Danmark uden for banen, og så stiller jeg op i udvalgte afdelinger af Porsche Carrera Cup Scandinavia, som jeg ser rigtig meget frem til. Og så vil jeg naturligvis utroligt gerne stille op til mit 24. Le Mans til sommer, men på nuværende tidspunkt er der intet at bekræfte dér.

LM Racing fortsætter sit engagement i TCR Denmark og stiller som planlagt op med Kenn Bach og Lars Højris, som i hver deres Cupra-racerbil skal forsøge at vinde titlen i Trophy-mesterskabet.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125