23948sdkhjf

Kunstig intelligens i nyt bremsesystem til hvert hjul

Et banebrydende og intelligent bremsesystem, Sensify, fra Brembo integrerer kunstig intelligens og data for at give en unik køreoplevelse.

UDVIKLING Den store specialvirksomhed inden for bremsesystemer, Brembo er på vej med et banebrydende bremsesystem, Sensify, der integrerer den mest avancerede software baseret på kunstig intelligens med virksomhedens verdenskendte bremsekomponenter.

Sensify forventes at være på markedet fra begyndelsen af 2024 og er en bæredygtig bremseløsning, der optimerer bremsevirkningen på hvert hjul, og kombineret med fraværet af modstand mellem klodser og skiver minimeres emissionerne, oplyser Brembo.

Desuden åbner Sensify muligheder inden for bildesign og tilbyder stor fleksibilitet for bilproducenter og forenkler integrationen i enhver platform, hvad enten det er el eller forbrændingsmotorer, og lige fra supersport til bybiler, og potentielt til de nyeste erhvervskøretøjer.

Målet er, at Sensify leverer optimal køreglæde og total sikkerhed ved intuitivt, responsivt og glat at give føreren den forventede ydeevne, når det er nødvendigt, kombineret med stor kontrol over køretøjet.

Bremse-økosystem

Sensify kombinerer den nuværende Brembo-produktportefølje af calipre, skiver og friktionsmaterialer med digital teknologi og kunstig intelligens for at skabe en fleksibel og revolutionerende platform, der inkluderer software, forudsigende algoritmer og datastyring til at styre bremsesystemet digitalt.

Ved at introducere Sensify flytter vi hos Brembo grænserne for, hvad der er muligt med et bremsesystem Daniele Schillaci, CEO, Brembo

Bremsesystemet er dermed ikke længere blot en sum af dets dele, men et økosystem, hvor kunstig intelligens og software spiller en aktiv rolle. Dataindsamling udnyttes til at forbedre føreroplevelsen og gør det muligt at opdatere systemet konstant.

- Ved at introducere Sensify flytter vi hos Brembo grænserne for, hvad der er muligt med et bremsesystem, hvilket åbner helt nye muligheder for chauffører for at forbedre deres oplevelse på vejen og tilpasse bremseresponsen til deres kørestil. Vores nye system giver chauffører den ro i sindet, de leder efter, siger Daniele Schillaci, Brembos administrerende direktør.

Han filføjer, at Sensify omfavner Brembos vision ’Turning Energy into Inspiration’ og er et vigtigt skridt fremad i at levere banebrydende, innovative, intelligente og bæredygtige løsninger til bilindustrien.

Bremser hvert hjul uafhængigt

Navnet Sensify er en sammensmeltning af to ord: Sense, der er menneskers evne til at opfatter et signal, og Simplify som betyder enkelhed i at installere produktet i harmoni med køretøjet.

Systemet har udviklet sig naturligt fra Brembos arv og knowhow og kombinerer designet af de bedste bremsekomponenter med integrationen af en digital hjerne og sensorer, der styrer hvert hjul uafhængigt. Resultatet er mere præcis bilhåndtering og øget ydeevne, der skal give en unik køreoplevelse.

kile

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.172