23948sdkhjf

Udlejningsgigant jagter en af verdens største elbils-flåder: Køber 65.000 Polestars

Biludlejningsgiganten Hertz vil over de næste fem år købe 65.000 Polestar-biler med missionen om at tilbyde en af verdens største elbils-udlejningsflåder. 

ELBILER I jagten på at blive førende inden for elektrificerede flåder har biludlejningsselskabet Hertz annonceret planerne om at ville købe op mod 65.000 Polestar-biler over de næste fem år. 

Bilerne forventes at være tilgængelige til udleje i foråret 2022 i Europa og i slutningen af 2022 i Nordamerika og Australien, og med partnerskabet er det målet at blive et af verdens største elbils-udlejningsflåder, lyder det fra Hertz i en pressemeddelelse. 

. Partnerskabet med Polestar bygger på vores ambition om at blive en førende aktør i det moderne mobilitetsøkosystem på en bæredygtig måde. Ved at arbejde sammen med nogle af de bedste spillere på markedet som Polestar kan vi være med til at udbrede bæredygtig mobilitet og samtidig tilbyde vores lejere, erhvervskunder og delebils-partnere en førsteklasses elbil, enestående køreoplevelser og et lavere CO2-aftryk, siger Stephen Scherr, adm. direktør i Hertz.

Den første elbil

Også hos det svensk-kinesiske elbilfirma Polestar er der stor tilfredshed med aftalen, fortæller Thomas Ingenlath, adm. direktør for Polestar. 

For mange kunder vil en Polestar nemlig nu blive deres første oplevelse med en elbil, vurderer han. 

-  Vi er glade for, at Hertz har valgt Polestar som strategisk partner på deres vej mod bæredygtig mobilitet. Med partnerskabet kan vi nå ud til et bredere publikum og imødekomme endnu flere af vores fælles kunders kortsigtede og langsigtede mobilitetsbehov. For mange af dem er det måske første gang, de kører en elbil, og det bliver således en Polestar, siger Thomas Ingenlath, adm. direktør for Polestar.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156