23948sdkhjf

UGENS LEDER Nyhederne vi glæder os til at skrive i år

En kavalkade over de nyheder, vi ser frem til at skrive: Fx at grossisten WM åbner i Danmark, at det nu endelig er slut med manglen på mikrohips, at Henrik Fisker lancerer sin bil og at det nu er sket med manglen på arbejdskraft - nå, den sidste bliver nu nok ikke lige i år.

LEDER

2022 ER LINET op foran os. På mange måder ser det ud til, at ’22 kan blive et champagneår for de fleste i vores branche.

HER PÅ MOTOR-MAGASINET glæder vi os til at følge og udrede årets begivenheder. Meget står i kø, men en række af de mest anmasende kommer her:

VI GLÆDER OS i den grad til at skrive nyheden: "Endelig er manglen på mikrochips slut." Om det bliver i år eller først til næste år er endnu usikkert. Vi glæder os også til at skrive artiklen med denne overskrift: "Manglen på arbejdskraft er slut"

DESVÆRRE ER DER intet, der tyder på, at vi kan bringe den nyhed i løbet af i år. Til gengæld glæder vi os til - og dét skulle meget gerne blive i år - at skrive, at nu sker der endelig noget konkret på dette område. Ikke et udspil fra politikerne, men en konkret plan og virkelig action fra branchen selv. Hvem griber den bold og gør noget?

VI GLÆDER OS også til at skrive denne nyhed: "Endelig, manglen på ladestandere er slut." Det sker næppe på én dag, men forhåbentligt vil opstilling af stadigt flere ladestandere i årets løb sikre, at vi kan tage emnet op skridt for skridt.

OG SÅ ER der grossisterne. Én stor begivenhed bliver naturligvis, når vi kan breake denne nyhed: "Nu åbner WM første grossistafdeling i Danmark." Mit gæt er - men det er et gæt - at vi kan skrive den nyhed i løbet af andet halvår.

OG DER ER flere endnu flere: For eksempel nyheden om Renault-importøren og dermed forhandlernes fremtid, tilsvarende om forhandlernes situation hos K.W.Bruun, nyheden om at Kevin Magnussen vinder 24-timers løbet på Le Mans, at Henrik Fisker har solgt sin første bil i Danmark, og at der er opnået enighed mellem værksteder og forsikringsselskaber om Autotaks. Plus - og ikke mindst: Alle de mange artikler om agenterne.

VI SES I spalterne i avisen og i nyhederne på nettet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093