23948sdkhjf

FTZ Messen åbner i dag – opfordrer til coronatest

Den øjeblikkelige udvikling i corona-smitte herhjemme og krav om coronapas mange steder får konsekvens for FTZ Messen i Odense, der åbner i dag. FTZ opfordrer til at blive testet – coronapas er ikke et krav.

 FTZ MESSEN I eftermiddag klokken 15 åbner FTZ Messen i Odense Congress Center. Det seneste krav om at vise corona-pas mange steder – fx indendørs arrangemeter med over 200 mennesker - træder først i kraft natten til fredag denne uge, hvorfor det ikke er et krav at fremvise gyldigt corona-pas for at få adgang til værkstedsmessen på Fyn.

Imidlertid opfordrer arrangørerne til at man lade sig teste, inden man besøger messen. I en meddelelse her til morgen skriver FTZ’s Jeanette Hindsgavl, Marketing Coordinator & Messeansvarlig bl.a.:

- Vi vil gerne opfordre alle til, at man lader sig teste inden messen, såfremt det er en mulighed. Du finder blandt andet et testcenter som foretager quick-test på Ørbækvej ikke langt fra Odense Congress Center.

Videre skriver Jeanette Hindsgavl:

- Vi følger situationen nøje og vil til enhver tid følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer vedrørende COVID-19, og vi passer på hinanden og dig. Kommer der nye retningslinjer fra sundhedsmyndighederne, som har indvirkning på messen, vil vi straks kommunikere det ud til dig. 

- Vi opsætter spritdispensere rundt på messen, og der vil være håndsprit tilgængelig i vores busser som fragter messegæster til og fra messen. Derudover vil der være gratis mundbind til rådighed i indgangen samt i alle busser, så alle kan få et par gode og trygge messedage.

- Coronapas er endnu ikke et krav for adgang til messen, men grundet den stigende smitte i samfundet vil vi altså gerne opfordre alle til, at man lader sig teste inden messen, såfremt det er en mulighed.  

Endelig opfordrer Jeanette Hindsgavl alle udstillere til at tilbyde messegæsterne håndsprit på standene.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109