23948sdkhjf

Frank R. Hansen takker af - endnu en gang

Corona blokerede for en afskedsreception for AUTIG’s direktør i 20 år. Nu er der taget revanche.

VAGTSKIFTE Egentlig stoppede Frank R. Hansen som direktør for AUTIG den 31. december 2020. Og allerede da var den nye direktør, Mads Engberg trådt til. Så efter en glidende overgang var nytårsdag sidste år den sidste officielle Frank R. Hansen-arbejdsdag.

Men, men, men. Corona blokerede for en afskedsreception for AUTIG’s direktør i 20 år.

Nu er der imidlertid taget revanche.

- På et hotel i Frank R. Hansens hjemby, Middelbart, var der sidste fredag Frank takker af og Mads træder til-reception. Med den smukke udsigt fra det, der jo nærmest er "dit" hotel, som Mads Engberg formulerede det i sin tale til Frank. Der blev henvist til, at AUTIG ofte har valgt netop dette sted til bestyrelsesmøder.

Også AUTIGS formand, Jan F. Christensen, takkede Frank for de mange år i spidsen. Og præcist som Mads Engberg understregede han Frank R. Hansens store - ja, enorme viden om EU’s kringlede love.

Men netop hér har Frank R. Hansen gjort sin største indsats understregede begge for at sikre medlemmerne de bedst mulige vilkår - ikke mindst hvad angår den så betydningsfulde gruppefritagelses-forordning, som den nu tidligere direktør har kæmpet så hårdt for.

Et arbejde, der i øvrigt nu ser ud til at bære frugt, idet den kommende lovgivning vurderes til at falde ud efter Franks, Mads og AUTIGS ønsker.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141