23948sdkhjf

Dansker bygger kopi af Mr. Beans Mini

Egentlig kan 32-årige Kasper Harpsøe slet ikke lide Mr. Bean. Men englænderens uendeligt beanske Mini charmerer ham. Derfor har Kasper bygget en helt igennem tro kopi.

MINIKOPI Det er da Mr. Beans Mini, er det ikke?

Den vissengrønne Mini med lænestol på taget, men med danske nummerplader, ligner Mr. Beans bil. Men det er det ikke - bilen er en kopi, som Kasper Harpsøe fra Næstved selv har bygget.

Kaspers Mini er ført ud i detaljen: Bilen har nemlig plads til seks passagerer, for på toppen af køretøjet har Kasper placeret en gammel lænestol, som på siden har fået selskab af en gulvmoppe, der er bundet sammen med et kosteskaft, som hviler inde i bilens passager-side.

Ikke fan af Mr. Bean

Moppe, kosteskaft og lænestol kører Mr. Bean nemlig rundt med i et af de ikoniske afsnit i serien - afsnittet, hvor han har været på juleshopping og har fyldt sin bil op med så mange varer, at der ikke engang er plads til ham selv på førersædet i den lille bil.

Og hvordan det problem så løses? Ved at køre to gange for eksempel? Ikke i Mr. Beans verden.

- Jeg er ikke specielt fan af Mr. Bean. Jeg har det med ham, som den gennemsnitlige dansker, der har set Mr. Bean-filmene:

- Jeg synes da, han er sjov. Da jeg købte bilen, havde jeg slet ikke forestillet mig, det skulle gå så meget amok - at bilen skulle udvikle sig, som den har gjort, men jeg blev grebet af stemningen, fortæller Kasper til dbaguide.dk.

Kasper købte Minien i marts af en sælger, der allerede havde taget de første "Mr. Bean-spadestik" med bilen: Han havde malet vognen i den korrekte farve, skiftet kølerhjelmen ud, så den sorte farve ikke var blank, men den Mr. Bean-korrekte matte sort, og sælgeren havde etableret hængelås på bilen.

Da Kasper købte bilen, var der flere ting ved bilen, som manglede en kærlig hånd, og det var egentlig kun dét, Kasper havde forestillet sig, han skulle bruge krudt på.

- Men hver gang, jeg kørte en tur i bilen, smilede folk så meget af den. Folkestemningen "pressede" mig, sådan så jeg tænkte: ’Nu skal de satme få’, og så bestilte jeg taggitteret hjem fra Jylland og i gik i gang med at få etableret stolen på taget, fortæller Kasper:

- Og da stolen kom på, gik opmærksomheden amok.

Kasper Harpsøes Mr. Bean-Mini er nu sat til salg på DBA. Prisen er 69.000 kr.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
T. Hansen går i land i Sverige: Flere butikker allerede på vej
Snart sælger de kun elbiler: Alfa skærper kundeoplevelsen med lang garanti
CarPeople gafler tidligere Citroen-forhandler
Olieprisen dykker igen: Benzinpris ligger omkring nytårsniveau
Jason Watt skifter hest: Får to nye jobs
Bilimportører raser mod kampagne for delebiler
Andre Nordiske Medier
Transportmagasinet
Leder IDAG
Søfart

Send til en kollega

0.141