23948sdkhjf

Cipe:Care-kæde lukker værksted i Aarup

For at følge sin strategi har det været nødvendigt at lukke det ene af fire fynske værksteder, meddeler indehaver Henrik Hansen.

STRATEGI Den fynske autoværkstedskæde, CiPe:Care, lukker sin afdeling i Aarup ved udgangen af september, skriver Folkebladet i Assens.

CiPe:Care har siden 1995 haft et ønske om at være Fyns bedste kæde af autoværksteder og består i dag af hovedafdelingen i Odense samt i Nyborg, Svendborg og Aarup. Totalt beskæftiger de fire værksteder 35 medarbejdere til 32 liftpladser, kunne Motor-magasinet berette i en nylig portrætartikel om værkstedskæden, der ejes af 56-årige Henrik Hansen.

- Beslutningen om at lukke Aarup-afdelingen har ikke været nem, men det har været nødvendigt for på sigt at skabe fremtidens CiPe:Care, hvis vi skal følge vores strategi og planer, siger Henrik Hansen.

Han tilføjer, at alle maskiner og diverse værktøj og udstyr stadigvæk er at finde på adressen i Aarup.

- Så hvis nogen i området har en iværksætter gemt i maven, kan de overtage driftsmidlerne og på samme tid leje sig ind. Det kan nærmest ikke blive mere fordelagtigt at starte rejsen som selvstændig, siger Henrik Hansen.

Cipe:Cares fire værksteder nåede i 2020 et resultat på knap 600.000 kroner og en bruttofortjeneste på godt 10 mio. kr., hvilket ifølge proff.dk er en tilfredsstillende afkastningsgrad på 9,2%.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109