23948sdkhjf

Tidligere FTZ-chef bliver ny konceptchef hos CAC au2parts

Mangeårig kædechef hos Automester under autogrossisen FTZ, Tommy Stuckert, bliver del af ledelsen hos den store autogrossist CAC, hvor han erstatter René Lang.

TOPJOB Ansatte i autobranchen skifter ofte over til konkurrenter, og det gælder også branchens topfolk. Således har aktieselskabet Carl Christensen, også kaldet CAC, ansat Tommy Stuckert pr. 1. september som ny konceptchef for de værksteds- og produktkoncepter, som ligger under autogrossisten CAC og au2parts.

Tommy Stuckert kommer fra en stilling som regionsleder hos Pierre.dk Autolakering A/S. Inden da arbejdede han 15 år for værkstedskæden AutoMester under grossisten FTZ, de seneste otte år som kædechef. Tommy Stuckert har dermed en bred viden om værksteds- og kædedrift, herunder markedsføring af konceptværksteder.

CAC’s administrerende direktør, Thomas Jensen, glæder sig over ansættelsen af Tommy Stuckert.

- Siden René Lang stoppede i juni, har vi ledt efter en ny konceptchef. Jeg fik Tommy anbefalet og tog derfor fat i ham i midten af juli. Vi havde en rigtig god og lang snak om branchen generelt, om CAC og om de tilknyttede koncepter. Efter yderligere et par møder, var vi nået i mål rent ansættelsesmæssigt, og jeg er rigtig glad for, at Tommy har valgt at være en del af den spændende rejse, som CAC og au2parts er på, siger Thomas Jensen og fortsætter:

- Samtidig er det yderst betryggende, at da vi for nylig informerede om ansættelsen internt, så var der rigtig mange positive tilbagemeldinger, både fra vores nuværende medarbejdere, der tidligere har arbejdet sammen med Tommy, men også fra vores kædekonsulenter, der glæder sig til at arbejde sammen med en person med så stor erfaring.

CAC / au2parts står bag værkstedskæderne AutoPartner, Teknicar og NoName samt koncepterne Longlife Center, Diesel/Hybrid Center, au2-e, RudeCenter samt CAC Certificeret.

Kender mange ansigter

Tommy Stuckert ser frem til at blive del af CAC og au2parts.

- Hvis man kan lide at arbejde med kædedrift på eftermarkedet i den danske bilbranche, så er der vel ikke mange stillinger, der kan måle sig med denne. Da jeg blev kontaktet af Thomas Jensen, blev min interesse naturligvis vakt med det samme. Fra min fortid kender jeg jo både branchen og CAC ganske udmærket, så for mig handlede det også meget om at møde Thomas, høre om CACs værdier og fornemme, om der var en god kemi mellem os, da det for mig er altafgørende. Og det var der heldigvis.

- Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang og møde den øvrige ledergruppe, hvor jeg, ud over Thomas, i forvejen kender både direktør hos au2parts Niels Skak og indkøbschef Carsten Randrup indkøbschef fra tidligere arbejdsforhold. Og så glæder jeg mig rigtig meget til at lære mine nye koncept-kollegaer at kende og, sammen med dem og kædemedlemmerne, at bygge videre på det stærke fundament, som CAC’s koncepter allerede står på.

Tommy Stuckert tilføjer, at skiftet fra pierre.dk Autolakering A/S efter kun 10 måneder på ingen måde lå i kortene.

- Men når man får muligheden for en stilling som denne, så handler det for mig også om at udvide min egen horisont med en række nye spændende udfordringer, siger Tommy Stuckert. Han indtræder i CAC’s ledergruppe med sin tiltrædelse som ny konceptchef, hvor han også får det overordnede ansvar for virksomhedens marketing.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.22