23948sdkhjf

Farvel én gang til - nu skal Frank R. Hansen fejres

Corona blokerede for en afskedsreception for AUTIG’s direktør i 20 år – nu tages der revanche.

RECEPTION Frank R. Hansen og AUTIG. De to var i faktisk 20 år lig med hinanden. Men i en alder af 70 år valget Frank R. Hansen at stoppe som direktør på datoen den 31. december 2020. Samtidig tog den nuværende direktør Mads Engberg formelt over, efter at de to havde kørt parløb et par måneder.

Den 31. december sidst år – det var jo under corona. Og selv om Frank R. Hansen modtog stående applaus for sind indsats på det efterfølgende årsmøde holdt på Teams, er det jo ikke det samme.

Så nu skal der tages revanche. Derfor inviterer AUTIG til rigtigt farvel til Frank R. Hansen og rigtigt goddag til Mads Engberg.

Det sker ved en reception den 3. september mellem kl. 14 og 17 på den tidligere direktørs hjemmebane, nemlig Middelbart.

Æresmedlem

Frank R. Hansen stod i spidsen for AUTIG i alt 20 år, og inden da have han være bestyrelsesmedlem i 10 år – en præstation, der fik AUTIG’s seneste årsmødet til at udråbe den nu tidligere direktør til æresmedlem.

I begrundelsen for valget blev det bl.a. fremhævet, af Frank R. Hansen blev valgt til bestyrelsen i 1991 og at han ti år senere, i 2001 blev ansat som direktør.

Videre blev det understreget, at Frank R. Hansen kæmpede for mange sager - først og fremmest lovgivningen omkring eftermarkedet – og at både han og organisationen har grund til at være stolte heraf.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109