23948sdkhjf

My Garage i Vejle scorer endnu et luksusmærke

Folkene i Vejle tager nu Morgan under sine vinger. Nu forhandles den engelske sportsvogn ved siden af danske Kalmar og ligeledes engelske McLaren. Service og reparation foretages af danske specialmekanikere i bygningen i Vejle.

OPBEVARING My Garage lidt nord for Vejle. Her på én gang opbevares og udstilles dyre, meget dyre privatbiler i ligaen Ferrari/Lamborghini, her holder specielle specialfirmaer som BMW Koed til - og her i de tidligere fabrikshaller er forhandling af en række eksotiske bilmærker - bland dem danske Kalmar Automotive, engelske Lotus og McLaren og nu senest - ligeledes engelske Morgan.

Da huset allerede rummer andre britiske mærker var det ifølge Morgen selv helt naturligt at vælge netop My Garage som ny samarbejdspartner i Danmark.

Marcus Blake, Chief Sales Officer, Morgan Motor Company siger således:

- Vi er glade for og stolte over at kunne byde My Garage velkommen i netværket af Morgan-forhandlere. Teamet bag My Garage har udvist virkelig entusiasme for Morgan-mærket - og da de med stor dygtighed har arbejdet med andre luksus- og sportsvognsmærker, er vi trygge ved, at netop dette er det bedste sted af etablere Morgan i Danmark.

Fem sjældne bilmærker hos My Garage

1. Kalmar Automotive - dansk specialbygget Porsche

2. Lotus - engelske sportsvogne

3. McLaren - engelske sportsvogne

4. Rolls-Royce - engelsk luksusmærke, superluksus faktisk

5. Og nu også Morgen - engelsk special-sportsvogn

Nye biler i ordrebogen

Lars Bjørnbak er DEO for My Garage. Han forklarer videre ad samme sti:

- Som en del af vores strategi om at huse mærker med vækstpotentiale i Danmark, glæder det mig at kunne offentliggøre samarbejdet med Morgan. Vi er nået langt i vores langsigtede plan om at repræsentere flere mærker i Danmark, men det nye samarbejde med Morgan viser også, at der stadigvæk er flere mærker derude, som har brug for en stærk partner i landet.

Lasse Kristensen er salgsansvarlig for Morgan - og han kan afsløre, at der allerede nu er nye Morgan’er i ordrebogen. Kristensen siger:

- Jeg er overbevist om at Morgan har sin eksistensberettigelse i Danmark - og det har de første ordrer bekræftet mig i. Vi har en klar strategi om at forny brandets signalværdi: Morgan skal tænkes som ’Classic Cool’ - Retro design med et sportsligt og elegant udtryk.

Salget af Morgan er startet og bestillinger af både nye og brugte biler efterkommes allerede. Service kan ligeså håndteres fra værkstedet med specialværktøjer og originalt testudstyr.

Udvalgte teknikere hos My Garage vil blive uddannet efter Morgans forskrifter, så de er i stand til at varetage både nye og brugte Morgan modeller.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109