23948sdkhjf

Rekordoverskud overrasker direktøren: Det var en usikker tid, som jeg aldrig vil glemme

JP Group-koncernen i Viborg har leveret et koncernregnskab 2020 med et resultat før skat på 55 mio. kr., hvilket er langt bedre, end hvad adm. direktør Martin Pedersen havde forventet.

Det skriver Viborg Folkeblad.

Mere konkret omsatte de omkring 200 ansatte i JP Group-koncernen for cirka 450 millioner kroner i alle selskaber, som havde et samlet overskud før skat på næsten 55 millioner kroner.

- Det havde jeg ikke regnet med for et år siden. Dengang kunne vi se, at ikke mindst på eksportmarkederne, som jo udgør en ret væsentlig del af vores omsætning, gik alting i stå, så vi måtte neddrosle produktionen og sende folk hjem i foråret. Det var en meget usikker tid, som jeg aldrig vil glemme, siger Martin Pedersen til Viborg Folkeblad.

JP Group-koncernen producerer og eksporterer reservedele til europæiske og asiatiske biler. Herudover samler virksomheden el-biler og indretter togvogne - blandt andet for DSB.

Hen over sommeren kunne Martin Pedersen til sin lettelse konstatere, at efterspørgslen steg voldsomt, og at man faktisk fik ekstra travlt, og sådan har det stort set været siden.

Koncern-resultatet er fire millioner kroner bedre end det hidtidige rekordår 2019.

Regnskaberne blev lukket 31. december 2020.

Læs original-artiklen her:

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.859