23948sdkhjf

Delebiltjeneste kaprer Vestas-chef til bestyrelsen

Thomas Alsbjerg, direktør for global udvikling i Vestas Wind Systems og en del af koncernledelsen, har takket ja til at blive medlem af bestyrelsen for delebiltjenesten GreenMobility. 

Det oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse.

Tidligere har Thomas Alsbjerg været ansvarlig for strategi og opkøb i Vestas og har haft det overordnede ansvar for Vestas' nylige opkøb i Copenhagen Infrastructure Partners og overtagelsen af MHI. Han har desuden arbejdet i forskellige ledende stillinger i Coloplast i
næsten 10 år.

- Vi er meget glade for, at Thomas har accepteret vores forslag om at blive medlem af GreenMobility som medlem af bestyrelsen. Hans omfattende erfaring med virksomhedsstrategi i en af ​​de førende bæredygtige danske virksomheder vil hjælpe med at styrke GreenMobilitys internationale vækstambition og rejsen fremad, siger Henrik Isaksen, grundlægger og bestyrelsesformand, og Tue Østergaard, næstformand for bestyrelsen, hos GreenMobility.

Skal finde ny formand

Godkendelsen af Thomas Alsbjerg til bestyrelsen ventes at ske 22. april i forbindelse med generalforsamlingen i GreenMobility.

I samme anledning fratræder formand Henrik Isaksen, som stiftede GreenMobility for fem år siden. 

- Det er min klare holdning, at en succesfuld vækstrejse vil kræve en særlig indsigt i kapitalmarkedet. Derfor mener jeg, at det er på sin plads, at jeg på generalforsamlingen i april 2021 træder ud af bestyrelsen og giver opgaven videre til en med den rette erfaring, har han tidligere udtalt om fratrædelsen. 

Det er endnu ikke offentliggjort, hvem der forventes at overtage posten efter Henrik Isaksen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.164