23948sdkhjf

David mod Goliat? Dansk maskinværksted designer egen ladestander

Et bornholmsk maskinværksted har designet og produceret en ny ladestander, som direktøren håber kan vinde indpas på grund af laderens særlige robusthed. Men er det Davids kamp mod Goliat?

LADESTANDERE Det bornholmske maskinværksted KH Maskinfabrik har designet og produceret en ny ladestander – med tryk på stander, da der er tale om indpakningen til selve laderen.

Et marked, der for nuværende domineres af de store el-udbydere som blandt andre Clever og E.ON , der også bygger deres egne ladebokse- og standere af forskellig karakter.

Men spørger man direktøren for KH Maskinfabrik, Claus Duevang, så kan de store aktører ikke måle sig med særligt robustheden i hans stander-produkt. Og det er et hul i markedet, mener direktøren. 

Han har derfor bygget en særdeles solid stander, der kan tåle tidens tand og vejrets skiften – og en brutal påkørsel, lyder det kækt fra direktøren.

- Kører du ind i ladestanderen med bilen, så er det bilen, der skal skiftes og ikke standeren, siger Claus Duevang, der derfor har bygget ladestanderen i pulverlakeret stål.

Er det Davids kamp mod Goliath?

Han fortæller, at selvom markedet med det blotte øje kan virke svært at komme ind på, så ser han bestemt muligheder.

- Vi har udviklet standeren, da vi ser et potentielt marked, hvor der kommer flere og flere ladestandere, og hvor der vil opstå et behov og en øget efterspørgsel efter solide standere og indpakninger til elladerne, fortæller Claus Duevang fra KH Maskinfabrik.

På spørgsmålet om, hvorvidt der ikke er tale om Davids kamp mod Goliat, når et bornholmsk maskinværksted kaster sig ind i ladestander-kampen, så falder svaret prompte.  

- Bestemt ikke. Sådan ser jeg ikke på det. De store selskaber skal holde sig til at lave elektronikken og sælge el-abonnementerne, og så skal jeg nok producere standerne, lyder det fra direktøren hos KH Maskinfabrik, der altså håber, at netop hans ladestander er fremtiden. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097