23948sdkhjf

Parkeringsapps i international fusion

BMW Group og Daimler Mobility sælger Park Now Group til EasyPark Group, der vil være førende global mobilitetsaktør inden for parkering og ladepladser til elbiler. 

MOBILITET De to bilproducenter BMW Group og Daimler Mobility AG er blevet enige om at sælge deres joint venture Park Now Group til EasyPark Group, betinget af de relevante myndigheders forhåndsgodkendelse. 

Svenske EasyPark, der er en stærk og meget erfaren international aktør, som fejrer 20 års brancheerfaring i år, ønsker at erhverve sig Park Now med det formål at udbygge sine forretningsaktiviteter yderligere i overensstemmelse med sin globale vækstplan. EasyPark Group vil udbygge dækningen af førende digitale parkerings- og mobilitetstjenester - med parkering både på og uden for gadeområder, parkeringsvejledning (Find & Park), opladningsfunktioner til elbiler og sømløs in-car-integration.

Park Now er parkeringstjenesten hos de to bilproducenters Your Now joint ventures og omfatter, foruden services inden for bildeling (Share Now), prajning og turplanlægning (Free Now/Reach Now) samt opladning (Charge Now) i Europa og Nord- og Sydamerika. 

Under paraplyen Park Now Group har de to ejere af joint venture-selskabet Your Now skabt en global udbyder af digitale parkeringstjenester i de seneste år. Park Now fungerer under mærkerne RingGO, Park Now, Park Line og Park Mobile i 11 lande. 

Park Now byder på en bred portefølje af digitale services relateret til parkering - både i parkeringsanlæg og på gaden i mere end 1.100 byer. Kunderne kan forhåndsreservere, -booke og -betale for parkeringspladser online via appen. 

EasyPark er en hurtigt voksende europæisk mobilitetsvirksomhed, der hjælper bilisterne med at finde, administrere og betale for både parkering og opladning af elbiler. Med sin teknologi understøtter EasyPark brugere, herunder virksomhederne, byer og parkeringsudbydere med parkeringsadministration, planlægning og -administration i mere end 2.200 byer på tværs af 20 lande i Europa og Australien. Virksomheden blev kåret af Deloitte som en af de "Best Managed Companies" i 2019 og 2020. 


Den planlagte erhvervelse af Park Now gør EasyPark i stand til at vokse yderligere og blive en global frontaktør for parkeringsrelaterede digitale mobilitetsservices. 
De to virksomheder er godt positioneret, når det kommer til markedsdækningen i USA og Europa. Begge udbydere er stærkt engageret i kundetilfredshed og deler en fælles virksomhedskultur baseret på teknologisk begejstring. Begge virksomheder drives af en passion for intelligent mobilitet og renere byer, der er bedre at bo i. Med sin globale dækning og størrelse foruden en integreret portefølje ønsker EasyPark at finansiere yderligere vækst og ekspansion samt tilbyde endnu bedre integrerede services til kunderne i fremtiden. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078