23948sdkhjf

Brand i autogenbrug: Værksted og ny lagerhal er væk

Salling Autogenbrug, der drives af de tre søskende Lasse, Line og Mads Haubo Korsgaard, blev natten til onsdag ramt af en stor brand, der har kostet både et værksted og en ny lagerhal med reservedele. Det skriver Skive Folkeblad.

- Den nyeste hal med vores reservedelslager og tre-fire biler i er helt væk. Den er de ved at fjerne resterne af nu med en kran, så de kan komme ind og få slukket det sidste. Hallen var bygget sammen med de andre bygninger, så et værksted er også helt brændt væk, mens det sidste værksted kun er blevet lidt brandskadet og ellers sodskadet, siger Lasse Haubo Korsgaard til mediet.

På grund af skaderne er driften indstillet indtil videre, men planen er at genopføre bygningerne hurtigst muligt.

Salling Autogenbrug laver også alternative samarbejder om at genbruge autodele til andre formål. Salling Autogenbrug har et samarbejde med startup-virksomheden Creative Sound, der laver bærbare højttalere af brugte Jerrycan-brændstofdunke.

- Som autogenbrug bygger vores forretningsmodel på bæredygtighed som del af vores DNA. Vi er forpligtet til at vælge vores samarbejder med omhu; i vores oprindelige forretningsmodel genanvender vi stort set alt, og meget lidt ender på forbrænding eller deponi. Derfor dur det ikke, at nye samarbejder forringer denne procentdel. Vi er bilindustriens grønne alibi, og det vil vi blive ved med at være, har Lise Korsgaard tidligere udtalt til Motor-magasinet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109