23948sdkhjf

Digital oprustning hos au2parts

Grossisten indgår samarbejde med leasing-specialisten Autosource Group om fælles digitale løsninger.

SERVICEKONTRAKTER Autogrossisten au2parts har indledt et samarbejde med virksomheden, ASG-Service om gensidig formidling af online beregningsservices.

ASG (Autosource Group), der også står bag leasingrådgivningskonceptet Flexlease.nu, har udviklet en teknologi, der kan bruges til at finde den rette afgift samt fremvise dokumentation for udregningen. Den løsning er ifølge kæde- og marketingchef hos au2parts, René Lang, et godt match til au2parts’ digitale serviceaftaleberegner, au2sab,

- Med aftalen får de af vores værksteder, der også sælger biler, adgang til at lave leasingtilbud til både deres private og erhvervskunder. Det giver dem et godt alternativ til et rent kontaktsalg, siger René Lang. Han fortsætter:

- Og når værkstedet er i gang med at beregne en kommende leasingydelse, kan værkstedet samtidig tilbyde kunden en fast serviceaftale.

Fordel for begge parter

Fordelen er, at både leasingaftale og serviceaftale kan beregnes på én gang.

- Det giver kunden stor tryghed, da kunden ved lige præcis, hvor meget der skal sættes af til fast udgifter til bilen hver måned, siger René Lang.

Omvendt får ASG-Services kunder adgang til en fast serviceaftale via au2-sab, når de tilbyder digitale leasingaftaler til deres kunder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109