23948sdkhjf

Hyundai afblæser samarbejde med Apple

Hyundai Motor Co. afviser nu at have et samarbejde med teknologivirksomheden Apple om at producere en selvkørende bil i fællesskab. Det oplyser flere medier, bl.a. Reuters.

Det kom ellers frem sidste måned, at Hyundai Motor var begyndt at forhandle med Apple om produktionen af bilerne, formentlig gennem Kia. 

"Vi modtager anmodninger om samarbejde om fælles udvikling af autonome elektriske køretøjer fra forskellige virksomheder, men de er på et tidligt tidspunkt, og intet er blevet besluttet," lød det i en før hørt meddelelse fra Hyundai mandag, hvor det samtidig blev understreget, at "vi har ikke samtaler med Apple om udvikling af autonome køretøjer". 

Sideløbende med forhandlingerne med Apple, der nu øjensynligt er gået i sig selv, har det ifølge Reuters været et internt dilemma for Hyundai-koncernen at bringe outsidere ind i et samarbejde. 

- Det virker tydeligt, at Hyundai Motor Group ikke har været for tilfreds med at beskæftige sig med Apple ... De gjorde det klart, at de ikke ønsker at blive behandlet som Apples leverandør eller producent, siger Kevin Yoo, analytiker hos eBEST Investment & Securities, til nyhedsbureauet Reuters.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109