23948sdkhjf

Ny app gør video-annoncer lettere

Man behøver ikke længere være en brugtvognshandlernes Spielberg for at lave en video-annonce. Bilbasen lancerer ny app, der gør produktionen lettere. Konkurrenten Biltorvet tvivler på effekten.

 VIDEOANNONCER Både Bilbasen og den direkte konkurrent, Biltorvet, har begge mulighed for at vise en video af en brugt bil til salg. Begge steder er det gratis.

Men nu lancerer Bilbasen i et samarbejde med firmaet Carswip en app, der har til formål at gøre hele processen om video-annoncer langt lettere. Dernæst har app’en en række funktioner, så en video vises på Bilbasens oversigt over brugte biler til salg.

- Yderligere er det muligt via app’en at komme i kontakt med kunderne online, ligesom de kan bestille prøvekørsler, selvom de fysiske butikker jo er lukkede lige nu, forklarer Jan Lang, der er markedsanalytiker på Bilbasen.dk.

- Konkret bliver det muligt for forhandleren at tilbyde kunderne dialog via chat, videofremvisning af bilen, og om man har en online salgskanal, der muliggør, at købet kan gennemføres direkte fra computeren, tilføjer han.

Jan Lang forklarer videre, at videoannoncer skal generere flere leads til forhandlerne. Han forklarer:

- Vores data viser, at 40 procent af bilkøberne foretrækker annoncer med video, og at annoncer med video genererer 19 procent flere leads til forhandlerens hjemmeside.

Også Bilbasens konkurrent direkte konkurrent, Biltorvet, tilbyder sine kunder videoannoncer. Det sker ligeledes med en app, der fører videoen over på Biltorvet.dk. Denne app har dog ingen chatfunktion m.m. som den fra konkurrenten.

Interessen for videoannoncer på Biltorvet er dog helt anderledes end hos Bilbasen.

Bernt Kastberg, journalist på Biltorvet, fortæller:

- Vi tilbyder også videoannoncer og har i øjeblikket cirka 1.000 annoncer med video ud af i alt 50.000 annoncer. Men interessen blandt forhandlerne er så lille, at vi end ikke kan måle den.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.158