23948sdkhjf

Se Kevins amerikanske debut i tv

Når Kevin Magnussen i weekenden debuterer i IMSAs WeatherTech SportsCar Championship ved det ikoniske 24-timersløb på Daytona, kan hele løbet følges direkte på Viaplay og TV3 SPORT

I årevis har de danske motorsportfans kunne følge Kevin Magnussen på tætteste hold i Viaplay og TV3 SPORTS Formel 1-dækning.

I år venter en ny udfordring for den 28-årige racerkører i den amerikanske sportsvognsserie WeatherTech SportsCar Championship, og NENT Group er atter med på rejsen på Viaplay og TV3 SPORT. Det skriver TV-selskabet i en pressemeddelelse. 

Magnussen debuterer allerede den lørdag 30. januar, når det prestigefyldte 24-timersløb på Daytona International Speedway bliver kørt. Kevin Magnussen stiller op for det hæderkronede og velrenommerede amerikanske hold Chip Ganassi Racing i DPI-klassen, som er den hurtigste af de fem forskellige klasser, der dystes i på Daytona. Og Magnussens holdkammerater er to af sidste års vindere på Daytona; Renger van der Zande og den 6-dobbelte Indy Car-mester Scott Dixon.

Magnussen er langt fra den eneste dansker, der stiller til start ved sæsonpremieren den 30. januar. Mikkel Jensen kører LMP2-klassen, hvor han blandt andre skal op imod det danskejede hold High Class Racing med Dennis Andersen og Anders Fjordbach, mens Nicklas Nielsen debuterer i IMSA-serien for AF Corse i GTD-klassen.

Alle 24 timer plus op- og nedtakt kan følges direkte på Viaplay med velkendte navne som Jens Hansen, John Nielsen og Michael K. Christensen blandt kommentatorerne. På TV3 SPORT vises optakten samt løbets første timer og afgørelsen.

Sendeplan:

Optakt: 30. januar klokken 21.00-21.40

Løb: 30. januar 21.40 - 31. januar 22.00.

TV3 SPORT sender fra 21.00 til 01.00 den 30. januar og fra 16.30 til 22.00 den 31. januar

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079