23948sdkhjf

25 år med lak i samme firma

Jesper Poulsen startede sin lak-karriere som 18-årig og har under skiftende ejer arbejdet i samme virksomhed.

JUBILÆUM Autolakerer Jesper Poulsen fejrede 2. januar 2021 25-års jubilæum ved Fyens Lakerings-Industri, som i 2015 fusionerede med Dyrup Autolakering.

Jesper startede sin karriere i 1996 hos Fyens Lakerings-Industri som blot 18-årig, hvor han blev tilbudt en tre måneders prøveperiode i virksomheden. Jesper fortsatte i firmaet og var blandt de allerførste, der tog uddannelsen som industrilakerer ved Randers Tekniske Skole, som i dag er en del af uddannelsescenteret Tradium.

Senere har Jesper Poulsen suppleret sin uddannelse med kurser inden for pulverlakering.

Solgte firmaet

Jesper er i dag, som 43-årig, en meget habil industrilakerer, som er loyal overfor sin kollegaer og ikke mindst for sin arbejdsplads.

I starten af Jespers karriere bestod hans opgaver primært af lakering af forskellige emner i træ til både private og erhverv samt afgasningsrør til Tasso.

I dag udfører Jesper Poulsen firmaets daglige rutiner omkring pulverlakering til både private og erhverv.

Opgaverne spænder over alt fra fælge, møbler, vinduespartier til interiør til p-huse.

Dengang Jesper blev ansat, var virksomhedens indehaver Jespers onkel Knud Bøgeholm. Han solgte virksomheden til Malermester Leif Henriksen, som har ejet virksomheden siden januar 2012. I dag er Fyens Lakerings-Industri en del af Dyrup Autolakering i Odense SV, som Leif Henriksen har ejet siden 2006. red.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094