23948sdkhjf

Frist for indbetaling af registreringsafgift udskydes

AFGIFTER Fristen for indbetaling af registreringsafgift for marts, der normalt skal falde medio april, er udskudt til medio november. Det oplyser Bilbranchen DI i en pressemeddelelse.

Tiltaget sker efter pres fra stort set samtlige brancheorgansiationer; bla.. AutoBranchen Danmark, De Danske Bilimportører og Bilbranchen DI i forhold til at løse den likviditetsklemme, bilforhandlere ser ind i.

- Bilbranchen er i dag efter flere dages intensiv dialog og møder med Skatteministeriet og Skatteministerens kontor blevet orienteret af Skatteministeriet om, at man vil udsætte fristen for indbetaling af registreringsafgift i april til november, hvor man forventer, at genberegning og udbetaling af for meget indbetalt registreringsafgift i overgangsperioden er gennemført. Dermed lægger Skatteministeriet op til at løse en del af den likviditetsklemme, landets bilforhandlere ser ind i som konsekvens af, at de frem til 1. juni skal indbetale registreringsafgift efter de tidligere regler, inklusive afgiftsstigningen på el- og plug-in hybridbiler fra nytår, siger branchedirektør Thomas Møller Sørensen fra Bilbranchen DI. Han fortsætter:

Bilbranchen hilser initiativet meget velkommen og kvitterer for, at der politisk er blevet lyttet til branchens bekymringer. Bilbranchen vil naturligvis følge implementeringen af forslaget og sikre, at udskydelsen til november er tilstrækkelig og ikke blot udsætter et likviditetsproblem til efteråret.

Kommenter på artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093