23948sdkhjf

Nordjysk motorteam lander F1-kører

Det nordjyske motorsportsteam High Class Racing sigter efter at vinde LMP2-klassen i årets 24 timers løb i Daytona, Florida, som køres 30.-31. januar.

Troen på en topplacering har fået ny næring, efter at det er lykkedes det nordjyske team at hyre den polske Formel 1-kører Robert Kubica til at sidde bag rattet i "Dannebrog på fire hjul", som High Class Racing har døbt deres rød-hvide Oreca-racer. Det skriver Nordjyske.

Polakken er i øjeblikket på kontrakt som reservekører i det britiske Formel 1-team Alfa Romeo Racing ORLEN, og High Class Racing har forhandlet en aftale på plads F1-holdet omkring Daytona.

- Jeg er taknemmelig for den mulighed, High Class Racing har givet mig. Dette er en ny udfordring og oplevelse for mig, siger 36-årige Robert Kubica i en pressemeddelelse fra High Class Racing.

Robert Kubica kommer til at dele sæde med nordjyden Anders Fjordbach, Dennis Andersen samt den blot 23-årige østriger Ferdinand von Habsburg, som også er hyret ind til opgaven med solid erfaring fra den tyske DTM-serie.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.096