23948sdkhjf

Bilimportør går sammen med energiselskab om ladebokse

I endnu et ryk mod flere el- og plugin-hybridbiler har Nic. Christiansen Gruppen valgt at gå sammen med energiselskabet OK om at tilbyde ladepakker til de grønnere bilejere.

- Som en af de førende leverandører indenfor elbiler og plugin-hybrider i Danmark ser vi et behov for et varieret udbud af ladeløsninger til privatbilister. Her ser vi produktet fra OK som et interessant tilbud til vores kunder alt efter deres kørselsbehov i dagligdagen, siger Kenneth Vestergaard, Commercial Director i Nic. Christiansen Gruppen, i en pressemeddelelse.

I første omgang kan løsningen, som har fået navnet ”OK Ladepakke”, bestilles direkte hos OK. Samtidig bliver den tilgængelig hos Hyundai-forhandlere i Nic. Christiansen Gruppen.

Både OK og Nic. Christiansen Gruppen lægger særlig vægt på, er, at det skal være så nemt som muligt at komme i gang med at lade i hjemmet for elbilister. 

- Vi ser bilforhandlerne som en stærk partner til at levere enkel og gennemskuelig opladning til private elbilister. Nic. Christiansen Gruppen en af de største importører herhjemme, og vi ser det som en stor fordel, at vi sammen kan komme bredt ud med en fleksibel løsning, som passer til den enkelte elbilists kørselsbehov, siger Thor Folmann Krarup, der er produktchef for e-mobilitet i OK.

Hjemmeladeboksen passer til længere tids parkering og har en effekt på op til 11 kW. Forbrugeren afregnes for sit faktiske forbrug. Kunderne kan sammen med en OK Ladepakke tilvælge en el-aftale med grøn strøm fra bl.a. danske vindmøller, som også leveres af OK.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125