23948sdkhjf

Nedtælling til nytårsaften: Årets største nyheder 4/4

Mens vi sætter champagnen på køl og finder sikkerhedsbrillerne frem til i aften, vil vi her på Motor-magasinet se tilbage på de mest læste nyheder i branchen i 2020 (teaser: De handlede ikke alle sammen om corona).

VELKOMMEN TIL TOP-5!

Imens vi venter på at skåle det nye år ind senere i dag, tæller vi ned med de 20 mest læste brancherelevante nyheder fra bilverdenen. I mandags kunne du læse de første fem, i forgårs fik du nummer 11-15 på listen, i går sprang vi ind i top-10, og i dag får du listen over de fem mest læste artikler i år:

Nummer 5:

Direktøren for LeaseBil.nu, Michael Fiil, røg tidligere på året ud af virksomheden. Indehaver Peter Henningsen bekræftede, at Michael Fiil blev bortvist med øjeblikkelig virkning. 

Læs her: Leasing-direktør bortvist

Efterfølgende tog Michael Fiil til genmæle og fortalte om sin "overraskelse" over forløbet.

Nummer 4:

En sag, der har fyldt rigtig meget i de seneste, mørke måneder, har været finanslovsforhandlingerne, som endelig faldt på plads i starten af måneden. Inden den nye bilaftale kom på plads, var frygten for elbilernes fremtid stor.

Læs her: Ingen penge til elbiler i finanslovsforslag

Nummer 3:

Corona-virussens udbredelse i foråret gjorde, at flere af forårets planlagte messer enten blev aflyst eller udsat. Flere af dem er siden blevet udskudt flere gange, og der er udsigt til, at i hvert fald første halvdel af 2021 bliver messe-usikker.

Læs her: Overblik: Corona-virus udsætter og aflyser messer i hele verden

Nummer 2:

Det rørte mange, da nyheden om Jesper Mouriers bortgang kom. Semler Gruppen-medejeren blev 69 år, og hans mindeord er nået ud til mange. Æret være Jesper Mouriers minde.

Læs her: Kendt branchemand død

Nummer 1:

Årets mest læste er nyheden om, at Vulcan i Silkeborg måtte dreje nøglen om, efter deres forhandlerkontrakt blev annulleret. I stedet har Uggerhøj overtaget forhandlingen af Volkswagen og Skoda i Silkeborg, og siden da er Uggerhøj gået sammen med Semler om at bygge et splinternyt bilhus til 20 millioner kroner.

Læs her: Volkswagen-forhandler konkurs

Og med det vil vi her på Motor-magasinet ønske dig et rigtig godt nytår. Vi glæder os til at bringe dig mange flere nyheder fra autobranchen i 2021!

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109