23948sdkhjf

Nedtælling til nytårsaften: Årets største nyheder 3/4

Mens vi fordøjer de sidste portioner andesteg og brun sovs og fejrer dagen før dagen, vil vi her på Motor-magasinet se tilbage på de mest læste nyheder i branchen i 2020 (teaser: De handlede ikke alle sammen om corona).

Imens vi venter på at skåle det nye år ind, laver vi en nedtælling til nytårsaften med de 20 mest læste brancherelevante nyheder fra bilverdenen. I forgårs kunne du læse de første fem, i går fik du nummer 11-15 på listen, og i dag springer vi ind i top-10:

Nummer 10: 

Det har ikke just været et kønt forløb om Falke Biler, som også var at finde på gårsdagens liste. Sagen om Falke Biler og dets indehaver fik i foråret tilføjet endnu et kapitel. Kenneth Falke blev idømt to år og tre måneders fængsel i en sag om våben- og narkobesiddelse.

Læs her: Bilforhandler skal i fængsel

Nummer 9:

Vi bliver ved miseren om Falke Biler. For efter det veritable kaos, virksomheden bestod af, var det måske ikke så overraskende, at selskabet gik konkurs.

Læs her: Storsvindel med leasingbiler fører til konkurs

Nummer 8:

I starten af året bragte vi historien om ti opsagte Seat-forhandlere, som har forladt Vass-Point og dannet Autoleader, som er åben for alle uanset bilmærke. 

- Som tidligere medlem af Vass-Point kunne jeg tænke mig flere ting anderledes, og jeg forsøgte uden held at komme ind i bestyrelsen. Nu prøver vi i stedet for os selv i Autoleader - og her er det vigtigt, at vi har noget at tilbyde, sagde den nye formand, direktør Torben Gosvig, indehaver af GT Biler, dengang.

Læs her: Udbrydere står bag ny indkøbsforening

Nummer 7:

Marts er både tæt på og langt væk, når datoen er 30. december. Men verden var på den anden ende dengang, og bilfabrikkerne måtte se sig nødsaget til at lukke ned for at bremse smittespredningen af den nye og forholdsvist ukendte coronavirus.

Læs her: Bilfabrikker lukker ned på stribe

Nummer 6:

Slaget mellem Skorstensgaard og De Danske Bilimportører fik et nyt kapitel, da Skorstensgaard i Sø- og Handelsretten tabte på flere stridspunkter.

Læs her: Værkstedskæde får forbud mod "Vi har tyske værkstedspriser”

Følg med i morgen, hvor du blandt andet kan læse om konkurs, bortvisning og en særdeles omdiskuteret finanslov. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094