23948sdkhjf

Nedtælling til nytårsaften: Årets største nyheder 2/4

Året går på held, og mens julefreden sænker sig, og vi fordøjer de som altid for store mængder flæskesteg og brun sovs, vil vi her på Motor-magasinet se tilbage på de mest læste nyheder i branchen i 2020 (teaser: De handlede ikke alle sammen om corona).

Imens vi venter på at skåle det nye år ind, laver vi en nedtælling til nytårsaften med de 20 mest læste brancherelevante nyheder fra bilverdenen. I går kunne du læse de første fem, og i dag får du de næste fem:

Nummer 15:

Større er branchen heller ikke, end at vi gerne vil holde styr på, hvad hverandre laver. Derfor er det heller ikke så underligt, at en af årets mest læste historier er nye udnævnelser i branchen. 

Læs her: Ny direktør hos Skorstensgaard

Nummer 14:

Vi bliver ved Skorstensgaard-kæden, for det var også yndet læsning, at brancheforeningen De Danske Bilimportører lagde sag an mod værkstedskæden Skorstensgaard for vildledende markedsføring. Sagen endte med tab og sejre til begge sider i Sø- og Handelsretten, og siden valgte De Danske Bilimportører at anke dommen.

Læs her: Værkstedskæde anklages for vildledende markedsføring

Nummer 13:

Da Scanleasing gik konkurs, var det - som vi fortalte i går på plads nummer 18 - ikke kun selskabets direktør, der blev ramt. Konkursen kom bag på de ansatte, som pludselig var jobsøgende fra den ene dag til den anden.

Læs her: Scanleasings ansatte opsagt: - Måske har man været naiv på forskellige punkter

Nummer 12:

En anden leasingvirksomhed, der har været i vælten i år, er Falke Biler. I foråret viste det sig, at der var forsvundet et antal biler inden konkursen, som kuratorerne ikke kunne finde. Hvordan sagen videre er gået, kan du læse i morgen.

Læs her: Luksusbiler for 50 mio. kr. forsvandt inden konkurser

Nummer 11:

Og nu til en noget bedre nyhed. Danske Jan Kalmar har bygget en bil til ære for Tom Kristensen. Den er rigtig pæn. Og rigtig dyr. Vi har også nogle rigtig flotte billeder af bilen, som vi gerne deler med dig en gang til. 

Læs (og se) her: Dansker producerer million-Porscher

Følg med i morgen, hvor du blandt andet kan læse om en ny indkøbsforening, flere problemer for leasingselskaber og en bortvist direktør.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203