23948sdkhjf

AutoMester får ny kædechef

Jan Ankersen med en fortid hos bl.a. Falck kommer til at stå i spidsen for AutoMester som afløser for Tommy Stuckert.

UDNÆVNELSE Den FTZ-drevne værkstedskæde, AutoMester har fra mandag 14. december fået ny kædechef. Jan Ankersen kommer med en teknisk- og salgsmæssig baggrund og lang erfaring fra autobranchen.

Jan Ankersen afløser Tommy Stuckert, som i november tiltrådte en stilling som Regionsleder i lakkoncernen pierre.dk.

- AutoMester er Danmarks mest kendte værkstedskæde, og den kendskabsgrad skal vi i endnu højere grad anvende til både at fastholde og tiltrække flere kunder til kædens værksteder. Det skal vi gøre ved fortsat at fokusere på og understøtte vores pay-off  "Enkelt og lokalt" samtidig med, at vi hjælper værkstederne med forretningsudvikling, lyder det fra den nye kædechef.

Om AutoMester

AutoMester blev grundlagt i 1993 og er i dag Danmarks største værkstedskæde med over 420 mærkeuafhængige værksteder i hele landet, der beskæftiger mere end 1.100 dedikerede mekanikere på landsplan og servicerer til sammen over 300.000 kunder.

AutoMester Danmark ApS er et datterselskab af FTZ Autodele og Værktøj A/S – og har 9 medarbejdere på hovedkontoret i Odense.

Der er flere veje til målet, når det handler om forretningsudvikling, og Jan Ankersen peger især på Danmarks største autogrossist FTZ’s forretningsudviklingskoncept ”Workshop 365 – vejen til fremtidens værksted”. Det kommer hele vejen rundt om værkstedet i forhold til digitalisering, uddannelse, driftsoptimering, selskabsetablering, generationsskifte og anbefalinger til investering i påkrævet udstyr, der kan være med til vinde fremtidens kunder – herunder alle dem, der kommer til at køre el- og hybridbiler.

11 år hos Falck

Erfaring har Jan Ankersens senest fra 11 år hos Falck, hvor han har ledet og udviklet Falcks køretøjs- og værkstedsdrift globalt. Her skulle han jonglere med værksteder i 11 lande, der alle havde forskellig tilgang til driften.

- Her i Danmark er der selvfølgelig ikke lige så stor forskel på AutoMesters værksteder, som der kunne være på et lille lokalt værksted i Columbia og et topmoderne på Vestkysten i USA, men der er alligevel en masse erfaring, jeg kan overføre hertil, siger den nytiltrådte kædechef og uddyber:

- Hvert værksted er en selvstændig enhed, der har opbygget sin egen måde at gøre tingene på, men ved at skabe synergi for eksempel mellem it-systemer, processer, kundehåndtering og drift, vinder alle. Det har jeg set før, og det er mit mål, at vi også på denne måde får styrket AutoMester som kæde.

Klar til fremtiden

Før den oprindeligt udlærte autoelektriker var i Falck og skulle systematisere og optimere både interne og eksterne værksteder på tværs af lande, har Jan Ankersen fungeret som både kørerlærer, salgschef, taksator og værkfører. Det første har affødt en stor interesse for trafiksikkerhed og brændstofoptimering, mens andet har givet indsigt i alt fra telematik til hverdagen på et værksted.

- En stor del af det arbejde, jeg nu skal i gang med, bliver at inddrage værkstederne, så vi kan lære af hinanden for både at fastholde kædens medlemmer og styrke deres forretning samtidig med, at vi tiltrækker nye medlemmer, fastslår Jan Ankersen og fortsætter:

- Opgaven skal jeg løse i samarbejde med AutoMesters stærke team af konsulenter, og vi skal ikke bare tænke store tanker på kædekontoret – vi skal spørge og lytte. Både til medlemmerne og til markedet, så vi ved, hvad slutkunderne efterspørger, og hvordan vi i endnu højere grad ruster værkstederne til fremtiden.

Den nye kædechef for AutoMester glæder sig til at komme i gang med at styrke landets største frie værkstedskæde yderligere samt tiltrække flere lærlinge til faget gennem AutoMesters særlige initiativ Young Mechanics CLUB.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109