23948sdkhjf

Få en passende kalender til værkstedet

I gamle dage hang der på nærmeste alle autoværksteder i hele verden kalendere med mere eller mindre afklædte piger. Den tid er forbi nu og Bell Add har været en af pionererne inden for denne trend. Sådan får du 2021-kalenderen ganske gratis.

NYTÅR Afklædte piger var tidligere det mest anvendte motiv på autoværkstedets kalender. Ganske vist forsøgte den italienske dækfirmaet Pirelli i flere omgange at gøre de 12 vendeblade mere sofistikerede med mindre hus. I år har dækgiganten valgt helt at sløjfe kalenderen og har i stedet valgt at donere 100.000 euro til kampen mod corona.

Additiv-giganten Bell Add har også spottede de nye tendenser. I 2019 kalenderen var der fokus på biler, ingen havde taget sig af og i 2020 kalenderen er det lige det modsatte; kærligheden til biler.

I 2021 er der fokus på corona og den måde, pandemien har ændret danskernes rejsemønstre.

Bilen og den klassiske bilferie kommer helt sikkert til at fylde mere.

- I bilen er vi sammen med familien og er i trygge rammer. Vi oplever glæden ved at være på vej, vi deler drømmene om hvad der venter os når vi kommer frem. Vi nyder landskabet undervejs. Og ikke mindst opleve vi glæden ved at køre, siger Jesper Holme Jensen fra reklamebureauet Undfreunde, der på vegne af Bell Add står for den kreative udformning af Bell Add’s kalendere. Han fortsætter:

- Tiderne ændrer sig, og værkstederne ændrer sig med dem. For ikke særligt længe siden var der kalendere med mere eller mindre afklædte piger på alle værksteder. Men sådan er det ikke længere. Værksteder har næsten altid haft en kalender på væggen, det er en grundlæggende del af et værksteds DNA. Biler og drømme har naturligt nok været en del af den fortælling og det skal det også være i fremtiden. Vi har nu med Bell Add næsten allerede skabt en tradition med kalender der grundlæggende altid handler om biler, drømme og kærlighed. I 2021 er det kærligheden til bilrejsen der er i fokus.

Få en gratis kalender

Også i år tilbydes Motor-magasinets læsere en vægkalender i A3 format, så der kan blive styr på alt, der skal ske i det nye år. Det gøres nemt ved at sende en mail til info@belladd.dk med emnet "Kalender ønskes". Så sørger Bell Add for at en kalender bliver tilsendt, der kan pryde værkstedet i hele 2021. bauer

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141