23948sdkhjf

DC Scandinavia har overtaget Cartechno

DC Scandinavia A/S har opkøbt virksomheden Cartechno, da Bjarne Kristensen, tidligere indehaver og direktør i Cartechno har valgt at gå på efterløn.

EFTERMONTERING Cartechno har været en kendt leverandør af tilbehør til eftermarkedet i bilbranchen i 14 år, og det er heller ikke uden overvejelse, at Bjarne Kristensen valgte at sælge sin forretning

- Det vigtigste er, at vi har fået lavet en god aftale, hvor der bliver fokus på fortsat at servicere kunderne bedst muligt. Jeg forsvinder jo heller ikke helt, så er der noget, jeg kan hjælpe med her i starten, står jeg selvfølgelig til rådighed, siger Bjarne Kristensen. Fremtiden handler om mere tid til familien - og så skal livet nydes og autocamperen luftes.

For Ulrik Kjær, indehaver og direktør i DC Scandinavia A/S er overtagelsen af Cartechno fint i tråd med virksomhedens ambition om, at konsolidere virksomheden, og skabe vækst gennem sikring og udvikling af et relevant produktsortiment.

Samarbejde om montering

En del af sortimentet er således allerede kendt hos DC Scandinavia A/S, der også igennem de sidste 12 år har været en kendt spiller i den danske autobranche.

- Vi kender branchen, varerne og kunderne, og kan således garantere, at vi vil opretholde den kvalitet, leveringssikkerhed og service, som kunderne er vandt til. Cartechno har derudover været særligt stærke på et sortiment omkring bakkameraer og kamerainterfaces, hvilket helt bestemt vil styrke vores profil på disse varegrupper, siger Ulrik Kjær.

Endelig er der monteringsdelen, som også har været en væsentlig del af Cartechnos forretning. For at favne de kunder, der også ønsker montering har DC Scandinavia A/S i første omgang indgået en samarbejdsaftale med Jimmys montage.

- På den måde sikrer vi også her, at kunne tilbyde samme høje niveau, som kunderne er vandt til, fortæller Ulrik Kjær.

Opkøbet blev effektueret 6. november.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.672