23948sdkhjf

Flex1One skifter direktør

Ejerlederen af Flex1one, Kenneth Kristensen, overlader styringen af virksomheden til Peter Juul Møller.

DIREKTIONSGANGEN Ejer og indehaver af leverandøren Flex1One, Kenneth Kristensen har ønsket at hellige sig nogle nye områder i sit arbejdsliv, skiftes der pr. 1. december ud i direktørstolen. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Ny mand ved roret bliver Peter Juul Møller, der kommer fra en stilling som salgschef hos AC Hydraulic A/S, hvor han bl.a. har arbejdet med forretningsudvikling og salg. Før jobbet hos AC Hydraulic har han arbejdet 23 år i emballagebranchen.

Om Flex1One

Etableret i 2003 og er en del af NDI-koncernen. Virksomheden beskæftiger 45 medarbejdere i Danmark og Norge inden for salg, udvikling, service, produktion og administration.

Flex1one er totalleverandør af autolifte, værkstedsudstyr samt lager- og værkstedsinventar. Desuden udvikles og produceres ergonomisk udstyr under de to brands AHCON og Wheel Trolley.

- Flex1one er siden 2014 gennemgået store forandringer, hvor der bl.a. er ryddet op i alt fra varelagre, til produktsortiment, arbejdsprocesser og fokusområder. Forretningen fremstår særdeles sund og trimmet til fremtiden, og jeg synes derfor, at tiden er den helt rette til, at jeg kan fokusere på nogle andre elementer i mit arbejdsliv, udtaler Kenneth Kristensen.

Fortsætter i bestyrelsen

Hos Flex1One glæder de sig meget til at se, hvad Peter Juul Møller kan bidrage med til forretningen. Og ikke mindst til at få gavn af hans solide viden omkring eksport, salg og strategisk udvikling til Flex1One’s aktiviteter, som tager afsæt i produktudvikling, produktion og forhandling af forskellige europæiske agenturer.

- Jeg fortsætter som en del af Flex1One's bestyrelse og glæder mig meget til at se, hvad Peter kan tilføre af nytænkning til strategien og driften. Flex1One har et meget stærkt DNA – men jeg tror, at det kan være meget sundt at træde et skridt tilbage, at tilføre nye kræfter og få helt friske øjne på det, man går og gør i den virksomhedsmæssige hverdag”, siger Kenneth Kristensen.

Ifølge pressemeddelelsen vil nuværende kunder og samarbejdspartnere ikke mærke de forandringer i forbindelse med direktørskiftet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093