23948sdkhjf

Delphi udvider sit bremseprogram

En hurtigt udviklende køretøjspark i Europa får Delphi Technologies til at imødekomme behovet hos eftermarkedet med et større bremseprogram.

EFTERMARKED Den globale leverandør af serviceløsninger til eftermarkedet, Delphi Technologies, har føjet nyt til sit bremseprogram i Europa. Det betyder, at virksomheden nu har mere end 97 procent dækning på bremseskiver og 98,58 procent på bremseklodser i Europa.

Især bremseklodser er vigtige at få i programmet kort efter lanceringen af en ny bilmodel, og her hedder tiden typisk inden for 6 måneder, og 12 måneder for skiver.

- Vi er stolte af vores mange først på markedet-applikationer, der giver værkstederne i eftermarkedet mulighed for at generere indtægter hurtigere, siger James Tibbert, marketingdirektør hos Delphi Technologies Aftermarket.

Førende på hybrid- og elbiler

Til japanske og koreanske biler er sortiment udvidet til at omfatte mere end 2.600 dele og dækker dermed over 99 procent af den europæiske bilpark på bremseklodser og 97,7 procent på skiver.

- Kia, Hyundai, Toyota og Nissan vinder fortsat andele fra deres vestlige rivaler og er steget med 20 millioner biler de seneste fem år. Dermed udgør asiatiske et godt marked for værkstederne, siger Tibbert.

For at understøtte det hurtigt voksende hybrid- og elbilmarked (HEV) dækker Delphi Technologies mere end 95 procent af den europæiske HEV-bilpark på bremseklodser og 93 procent på skiver.

- Mens HEV’er kan være ukendte for mange værksteder kan værkstederne på eftermarkedet i hvert fald servicere bremser i fuld tillid til, at de installerer produkter konstrueret optimalt i forhold til støj, slid og stoppeevne, ligesom OE.

Delphi Technologies Aftermarket er i mere end 150 lande og et globalt netværk med over 2400 servicecentre og OE-specifikationer lige fra komponenter til softwareløsninger. Porteføljen omfatter brændstofsystemer, vedligeholdelsesløsninger, motorstyring og køretøjselektronik, bakket op af diagnostisk og testudstyr på OE-niveau, uddannelse og teknisk information.

Delphi Technologies er global udbyder af fremdriftsteknologier for såvel forbrændingsmotorer, hybrid- og elektriske personbiler og erhvervskøretøjer. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.188