23948sdkhjf

Biltema bygger nye varehuse

Nye varehuse med bilgrej skyder op på Sjælland og Falster næste år og i 2022.

Kalundborg og Nykøbing Falster kan se frem til at få to nye Biltema-varehuse. Biltema har købt byggegrunde i de to byer og forventer, at varehuset i Kalundborg slår dørene op i slutningen af 2021, mens varehuset i Nykøbing Falster forventes at stå klar i starten af 2022.

– Kalundborgplaceringen var en spændende mulighed, som vi straks slog til på, mens Nykøbing længe har stået på vores ønskeliste over placeringer i Danmark. Nu er projekt Nykøbing endelig lykkedes, og en placering ved siden af Guldborgsundscenteret er helt fantastisk for Biltema, men også hele området, som i forvejen trækker kunder langt fra, siger Jacob Borring Møller, der er direktør i Biltema Danmark, i en pressemeddelelse.

Det forventes, at det er lokale håndværkere og leverandører, der skal stå for arbejdet med at bygge de to nye varehuse, der bliver nummer 16 og 17 i rækken af Biltema-varehuse.

Det samme gør sig gældende i Herning og Thisted. Her er arbejdet med at bygge varehus nummer 14 og 15 planlagt til at gå i gang snarest muligt. De to varehuse forventes at stå klar i 3. kvartal af 2021.

Grønt byggeri og grønne biler

I samtlige nye Biltemavarehuse stilles der store krav til miljøvenlighed og bæredygtighed.

De nye varehuse i Kalundborg og Nykøbing Falster bliver blandt andet udstyret med intelligent CTS-styring af varme- og energiforbrug samt tidsstyret LED-belysning i hele bygningen.

– Vi stiller store krav til bæredygtighed i hele vores måde at tænke på. Det gælder både vores bygninger og de produkter, vi sælger, samt hele forvaltningen af processen fra idé over produktion til bortskaffelse samt vores adfærd i øvrigt. Eksempelvis bliver nyindkøbte firmabiler ren el, siger Jacob Borring Møller.

Biltema har et mål om at være landsdækkende med 25 varehuse i Danmark inden udgangen af 2025. 

De to nye varehuse i Kalundborg og Nykøbing Falster bliver omkring 6.800 kvadratmeter store. Biltema forventer, at der skal ansættes mellem 50 og 60 medarbejdere, når varehusene åbner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.159