23948sdkhjf

Avancerede nye lakfaciliteter på vej

Lakproducenten Axalta har taget første spadestik i Holland til nye og miljøvenlige faciliteter til produktion og undervisning.

FORBEDRING En af verdens førende globale leverandør af sprøjte- og pulverlakker, Axalta, har taget det første spadestik til sine nye avancerede faciliteter på 7.250 kvadratmeter med nyeste teknologi og energibesparende funktioner i den hollandske by Tiel, der forventes at blive færdiggjort inden sommeren 2021.

Yves Kerstens, direktør for Axalta i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA), førte an i ceremonien, der markerede begivenheden, hvor også Axaltas ledergruppe fra Europa samt ledelsen i Holland var til stede. De vigtigste aktører, inklusive Axaltas lakeringsmedarbejdere, kunne også tage del i begivenheden, der blev filmet.

- Investeringen i disse faciliteter er nødvendig i forhold til den fremtidige vækst og succesen af vores lakeringsvirksomhed i Holland og for hele Axalta. Vores faciliteter i Tiel tydeliggør vores forpligtigelse til at sørge for, at Axalta er en fremtidssikret samarbejdspartner for vores kunder, og dette vil desuden sætte os i stand til endnu bedre at kunne imødekomme de stigende krav inden for lakeringsbranchen, sagde Yves Kerstens.

Business Park Medel er en moderne forretningspark, hvor grøn ledelse, bæredygtighed, sikkerhed og infrastruktur spiller centrale roller.

Oplæring og effektivisering


Axaltas globale lakeringsmærker Cromax, Spies Hecker, Standox, Syrox og Metalak BV flytter alle over i de nye faciliteter i Business Park Medel. Når faciliteterne er færdige, vil de bestå af tre etager med kontorer, et lager samt et nyt Axalta uddannelsescenter, hvor lakeringsarbejdere vil blive oplært i den nyeste teknologi og avancerede teknikker, således at de kan udføre lakeringsarbejde af højeste kvalitet. faciliteterne vil desuden indeholde et separat farveblandingslokale, som vil være en del af Axaltas direkte distributionssted, som kommer til at servicere både store kunder, såvel som lokal farveudvikling.

Det nye uddannelsescenter understreger Axaltas forpligtelse overfor sine kunder, når det gælder oplæring, som hjælper dem med at blive mere effektive og mere produktive. Den oplæring, som finder sted på 47 af Axaltas uddannelsescentre over hele verden, resulterer i sidste ende i forbedrede forretningsresultater hos kunderne. I 2019 åbnede to uddannelsescentre; et i Midrand, Sydafrika, og et i Sydney, Australien, og nu følger uddannelsescentret i Tiel efter.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097