23948sdkhjf

Subaru sænker priserne

Den japanske producent sænker priserne på op til 105.000 kroner.

PRISFALD Med en massiv prisoffensiv satser Subaru på, at flere danske bilkøbere skal få øjnene op for mærket, der er kendt for boxermotorer og firehjulstræk. En ny og mere aggressiv prissætning baner vej for prisnedsættelser på op til 105.000 kroner Det skriver importselskabet i en pressemeddelelse.

Den billigste Subaru bliver herefter en XV med en udsalgspris på 369.900 kroner.- Med øget markedsføring og en aggressiv prissætning kan vi give flere danske bilejere mulighed for at opleve den komfort og sikkerhed, som Subaru repræsenterer. Vi sætter priserne dramatisk ned, så flere får øjnene op for et japansk bilmærke, der byder på mere udstyr, bedre holdbarhed og enestående køreegenskaber, siger den danske salgsdirektør for Subaru Nordic, Niels Thaning. Han fortsætter:

- Vores opgave har altid været at forklare bilkøberne, at vi med firehjulstræk og et højt udstyrsniveau er særdeles konkurrencedygtige i forhold til sammenlignelige modeller fra andre mærker. Nu presser vi priserne markant, så vi kan tilbyde endnu flere købere at opleve forskellen i kvalitet og præstationer, slutter salgsdirektør Niels Thaning.

Subaru har år til dato solgt 106 biler.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141