23948sdkhjf

Endnu et ræs uden point til Kevin Magnussen

Kevin Magnussen sluttede som nummer 13, da Lewis Hamilton tangerede Schumacher-rekord på Nürburgring i Tyskland.

FORMEL 1 Den danske racerkører Kevin Magnussen (Haas) snusede til VM-point, men sluttede som nummer 13 i søndagens Formel 1-grandprix, der blev kørt på Nürburgring i Tyskland.

Lewis Hamilton (Mercedes) vandt løbet, og dermed leverede verdensmesteren lidt af en bedrift, da han med sejren tangerede rekorden for flest Formel 1-sejre i karrieren.

Hamilton nåede op på 91 sejre i 261 grandprixer, mens Michael Schumacher også opnåede 91 sejre i sine i alt 308 VM-grandprixer.

Romain Grosjean, der er holdkammerat med Kevin Magnussen, sluttede på niendepladsen, og dermed kørte han to tiltrængte to point hjem til Haas-mandskabet og overhaler Kevin Magnussen i deres indbyrdes regnskab, hvor Kevin kun har et enkelt point fra løbet i Budapest

Hektisk slutfase

VM-pointene blev sikret i en hektisk slutfase, hvor en safety car kom lidt på tværs af endnu mere lovende Haas-takter.

Straks efter genstarten røg Grosjean i det nu samlede felt således fra syvendepladsen og ned som nummer ni, mens Magnussen på 11.-pladsen ikke havde det sidste til at komme forbi Antonio Giovanizzi (Alfa Romeo).

Bag danskeren kom Sebastian Vettel (Ferrari) til gengæld flyvende, og efter en hård duel med ham til sidst i løbet, blev Magnussen også overhalet af Kimi Räikkönen (Alfa Romeo).

I modsætning til flere andre teams i feltet besluttede Haas ikke at hive sine kørere ud til dækskift, mens der var safety car på banen.

Den hastighedsbegrænsende bil var kørt i aktion, da Lando Norris (McLaren) som den femte kører på dagen var udgået.

Blandt dem var også Valtteri Bottas (Mercedes), som ellers startede i pole position.

Men på 13. omgang kom Lewis Hamilton i front, og der blev han helt frem til målstregen.

Max Verstappen (Red Bull) og Daniel Ricciardo (Renault) fuldendte podiet.

Med sejren fører Hamilton nu med 69 point ned til teamkollagen Bottas i VM-stillingen.

Genvinder Hamilton VM-titlen, tangerer han endnu en Schumacher-rekord. Nemlig ved at vinde Formel 1-klassens VM for syvende gang.

Kilde: Ritzau

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.203