23948sdkhjf

Volvo Car Denmark udnævner ny topchef

Tjekken Sarka Heyna Fuchsova til ny administrerende direktør for Volvo Car Denmark

DIREKTIONSGANGEN Volvo Car Denmark har fundet afløseren Magnus Bomam, der i august skiftede til jobbet som topchef for Volvo Cars i Tyrkiet. Volvos nye landechef i Danmark bliver Sarka Heyna Fuchsova, som kommer fra en stilling som adm. direktør for Volvo Cars i Tjekkiet, hvor hun har stået i spidsen for det tjekkiske marked i de seneste fem år. Sarka har været i Volvo Cars i 21 år og har tidligere haft en række nøglepositioner, herunder som chef for salg, marketing og forhandlerrelationer.

- At blive en del af et så stærkt team i Danmark, hvor væksten er mere end fordoblet i løbet af de sidste syv år, er en motiverende faktor for mig. At blive en del af en innovativ kultur med et stærkt forhandlernetværk, hvor åbenhed og ærlighed er en vigtig drivkraft, er et af de elementer, der appellerer stærkest til mig, udtaler Sarka Heyna Fuchsova.

Sarka deler visionen om, at 'Volvo er et stærkt premiummærke, der opererer med en gennemsigtig forretningskultur, repræsenteret af et stabilt og rentabelt forhandlernetværk'.

- Vi ser frem til at byde Sarka velkommen i Danmark og til vores motiverede team, hvis dedikation til Volvo-brandet er anerkendt på tværs af hele organisationen. Sarka er en talentfuld holdspiller, der har ladet resultaterne tale for sig selv i Tjekkiet. Siden Sarka overtog direktørrollen i Tjekkiet i 2015, har hun stået i spidsen for et meget succesfuldt team. På trods af markedets beskedne størrelse formåede det tjekkiske team næsten at fordoble indtjeningen i løbet af de sidste 5 år', udtaler Michel De Coninck, Vice President for Volvo Cars i Western Europe.

Sarka har en særlig kærlighed til havet og naturen og ser især frem til at udforske naturskønne danske perler langs kysterne og til at dykke dybere ned i dansk kultur og livsstil, skriver Volvo Cars Denmark i en pressemeddelelse.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093